pátek 17. července 2015

Komiksové novinky: Fotografie z X-Men: Apocalypse a co bude s Constantinem? A překvapiví scenáristé pro Spider-Mana

Pár komiksových zajímavostí. AKTUALIZOVÁNO: KDO NAPÍŠE NOVÉHO SPIDER-MANA A DALŠÍ VIDEO Z FANTASTICKÉ ČTYŘKY.

Fox zatím nehodlá oficiálně zveřejnit upoutávku z X-Men: Apocalypse, která byla k vidění na Comic-Conu, na tu si ještě musíme počkat. Naopak čekat nemusíme na další ochutnávku v podobě fotografií.













Jak je na tom Constatine?

Fanouškům asi netřeba připomínat, že seriál Constantine byl televizní stanicí NBC utnut a nepodařilo se pro něj najít nový domov. Ovšem, je tu stále šance, že jeho titulního hrdinu (alespoň na chvíli) uvidíme. Už před nějakou dobou totiž padl nápad, že by se mohl objevit v Arrowovi a vůbec se tomu nebrání producentka Arrowa Wendy Mericle:

"Ano, opravdu to chceme udělat. Je to něco, o čem jsme s DC mluvili a je to pouze otázka nějakých politických věcí a rozvrhu herců. Snažíme se to vymyslet, ale na 100 % nevíme, zda k tomu dojde, ale jsme opravdu optimističtí a byli bychom nadšení, kdybychom ho měli."

Představitel Arrow Stephen Amell k tomu dodal všeříkající: "Držme si palce."

Nelze než souhlasit.

Kdo si vezme na starosti Spideyho?

třetí pokus o převedení komiksů Spider-Man na stříbrné plátno uvidíme v roce 2017. Opět si na něj dohlédne Sony, ale tentokrát mu bude pomáhat Marvel. Už víme, že Petera Parkera si zahraje Tom Holland a režii dostal na starost Jon Watts.

Nyní bylo prozrazeno, kdo film napíše a je očividné, že tvůrci (což už bylo několikrát naznačeno) by rádi, aby měl Spider-Man komediální nádech. O tom svědčí i jména scenáristů. Jsou jimi Jonathan M. Goldstein a John Francis Daley. To jsou pánové, kteří stojí například za Šéfy na zabití a nebo za novou verzí Bláznivé dovolené.

Jsme ta moc zvědaví, čeho se v kinech nakonec dočkáme.

A další ochutnávka z Fantastické čtyřky

Za necelý měsíc bude mít premiéru remake Fantastické čtyřky a tvůrcům se musí nechat, že s propagačními materiály rozhodně nešetří. Teď přidávají další video, které vám osvětlí "zrod" jednotlivých hlavních postav.



0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.