sobota 20. června 2015

Kráska týdne: Lucy Griffiths - Constantine jí dal košem, snad na ni bude Preacher hodnější

A měl by být, určitě nechce naštvat sestru Erica Northmana.

Lucy přišla na svět 10. října 1986 v deštivé Anglii. Už během studií na střední škole se začala zajímat o herectví a později se stala členkou National Youth Music Theatre.

Její první televizní prací se stal seriál Moře duší, ve kterém se objevila v roce 2006. Dál se ale věnovala i divadlu.

Ve stejném roce přišla její zlomová role a to v seriálu Robin Hood, kde ztvárnila Marianu. Zahrála si ve dvou řadách, ale její postava byla zabita. Některé zdroje tvrdí, že to bylo na přání herečky, která chtěla zkusit štěstí v Hollywoodu, jiné informace mluví o tom, že šlo o rozhodnutí tvůrců, kteří se chtěli vydat jiným směrem. Ať tak nebo tak, diváci proti tomu hlasitě protestovali. Možná proto se Mariana ukázala ještě jednou a to ve finále seriálu.

Lucy se po několika dalších menších britských projektech vydala do zmíněného USA. Tady v roce 2011 získala roli v zombie sérii stanice CBS Awakening, ale projekt se nikdy nedostal na obrazovky.

Smutnit ale herečka nemusela dlouho, brzy získala roli další nemrtvé a to Nory, sestry Erica Northmana (Alexander Skarsgård) v hitovém seriálu HBO True Blood: Pravá krev.

Následně se Lucy na moment vrátila zpět do Londýna, aby si zahrála v divadle. Ale zanedlouho znovu nasedla do letadla a zamířila do Spojených států kvůli hlavní ženské roli v komiksovém seriálu Constantine (recenze).

Ovšem, viděli jsme ji jen v pilotním dílu, poté se tvůrci rozhodli, že se vydají jiným směrem (kde už jsme to jen slyšeli).

Nedávno ale bylo oznámeno, že byla Lucy obsazena do jiného komiksového projektu a to seriálu Preacher stanice AMC. Tak to snad tentokrát vyjde.








2 komentářů:

  1. Mohlo by tu bejt misto tehle a vcerejsich vyblitku,ktery jdou vyguglit za 5 vterin,rubrika Jak se maji a co delaji pornohvezdy naseho mladi.
    Me konkretne by zajimala Celeste a Sarah Young.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.