úterý 26. května 2015

VIDEO: Jurský svět - Steven Spielberg vás vezme do zákulisí očekávaného blockbusteru

Už jen pár dnů zbývá do premiéry Jurského světa. Pojďte si zkrátit čekání po boku Stevena Spielberga.

11. června se na plátně opět budou prohánět dinosauři. Tentokrát sice ne pod dohledem Stevena Spielberga, ale Colina Trevorrowa. Duchovní otec série ale samozřejmě s novým filmem vypomohl a to jako výkonný producent.

A nejen to, aktuálně se představil jako jeden ze zpovídaných, kteří prozradili informace o natáčení v novém videu. To nabízí informace z úst tvůrců/herců a samozřejmě i záběry ze samotného filmu.

5 komentářů:

  1. Spielberg je ž....... sobecký fanatik, který na stáří úplně zdementněl a už skoro desetiletí kurví kvanta i díky němu předražených filmů a seriálů, ke kterým se vždy dokáže vnutit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. holt vyvoj nezastavis, momentalne sa to vyvynulo tak ze do kin sa dostava kvantum sraciek, kde scenar by lepsie napisal aj menej dementny skolkar, ale postprodukcia sa robi mesiace aby deckam a malo narocnym divakom vypadali pukance z gebule ked to uz budu davat samozrejme co najhlasnejsie aby si tak do 30ky uplne ohluchol.

      Vymazat
    2. Pár od srdce mířených rad:
      Ke Spielbergovi: S jeho slávou a penězma chci vidět jak vy dva zůstanete úplně normální. :) Navíc, Spielberg se vážně nemá potřebu nikam vnucovat. Naopak většinu filmů, kolem kterých se motá, sám financuje.
      Ke sr**kám v kinech: Tam se hádat nebudu, ale lék je jednoduchej. Vybrat si a zbytek ignorovat.
      Ke hlasitosti v kině: Je dobré vybrat si správné kino. :)

      Vymazat
  2. A kolik jste natočili filmů popřípadě napsali scénářů Vy dva profesionálové?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.