pátek 29. května 2015

Transformers: Máte málo obřích mechů? Tak se připravte na spin-offy

Naznačil to šéf společnosti Hasbro.

O kvalitách nových dílů série Transformers si můžeme myslet spoustu věcí, ale faktem je, že vydělávají obrovské sumy. A v podobných případech se dříve nebo později začne uvažovat o tom, jak z tématiky vytřískat ještě víc.

Co takhle spin-off? To je dobrý nápad. Alespoň podle některých filmařů. A také šéfa společnosti Hasbro Briana Goldnera, z jejíž stáje právě Transformeři pocházejí.

"Jak pokračujeme kupředu, dokážeme si představit pár dalších filmů Transformers. Ne pouze ze současné hlavní linie, ale také spin-offy, které by se soustředily na klíčové postavy, které jsou milovány po celém světě. Spousta z vás zná Bumblebeeho, žluté Camaro... formálně známé jako žlutý brouk. Je to milovaný charakter dětmi z celého světa. Dokážeme si představit příběhy týkající se Bumblebeeho a dalších postav. Jsme v procesu budování značky napříč komiksovým byznysem, naším televizním byznysem, naším videoherním byznysem a přidáváme filmový byznys."

Nebylo by vůbec žádné překvapení, kdyby spin-off skutečně sledoval osudy Bumblebeeho, který opravdu patří k nejoblíbenějším Transformerům. My bychom se ale přiklonili spíše k tomu, aby vznikl prequel, o kterém už se chvíli spekuluje. Ten by se měl věnovat událostem na domovské planetě obřích mechů Cybetronu.

Zatím ale není ani jasné, kdy se objeví další přírůstek do hlavní série, i když s ohledem na úspěch čtvrtého dílu je v podstatě jisté, že vznikne. A stejně tak se dá počítat se spin-offy. Když po nich zatouží někdo ta vlivný jako Goldner, tak už to má nějakou váhu.

Máte zájem o další filmy s Transformery?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.