středa 27. května 2015

Trailerová lavina: Ukázka z komediálního dobrodružství A Walk in the Woods, upoutávka na drama The End of the Tour nebo šachový film Pawn Sacrifice

Videa z možná ne blockbusterových, ale určitě zajímavých projektů.

Jako první vám nabídneme trailer k filmu The End of the Tour, který mapuje šest dnů ze života redaktora časopisu Rolling Stone. Ten zpovídá spisovatele Davida Fostera Wallace. A i za pouhých pár dnů se jejich vztah vyvíjí velmi zajímavým směrem.

V USA bude mít film premiéru 31. července, česká premiéra zatím stanovena není.



Pokud toužíte po něčem méně komorním (alespoň, pokud jde o exteriéry), tak by vám mohl vyhovovat film A Walk in the Woods, který je inspirovaný memoáry cestovatele Billa Brynsona. Ten se místo zaslouženého důchodu vydal na cestu dlouhou 2 200 mil a rozhodl se vzít s sebou svého dobrého kamaráda. Každý z nich má ovšem trošku jinou představu o tom, co znamená slovo dobrodružství. Česká premiéra nebyla stanovena, americká se odehraje 2. září.



I film Pawn Sacrifice je inspirovaný skutečnými událostmi. Ovšem, tentokrát šachového mistra Bobbyho Fischera, který se v době Studené války postaví proti sovětskému protivníkovi Borisovi Spasskemu. Do našich kin se film dostane 17. září, tedy o den dříve, než se objeví v amerických.


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.