pondělí 4. května 2015

Trailer: San Andreas - Další megalomanská upoutávka

Dwayne Johnson zachraňuje svou dceru ve velkém stylu.
Třetí trailer ke katastrofickému blockbusteru San Andreas se nás sice na začátku snaží přesvědčit, že nepůjde jen o vizuálně působivou podívanou, ale také o komornější drama o jedné rodině. Ale všichni asi tušíme, že ve finále nás stejně čeká hlavně triky natřískaný film, ve kterém scénář nebude hrát zrovna důležitou roli.

Upoutávka ukazuje vše, co byste od ní čekali. Zběžně představí hlavního hrdinu a jeho rodinu, poté nám naservíruje hromadu megalomanských scén, ve kterých se bortí domy, praskají přehrady a na město se řítí obří vlny a samozřejmě nechybí záběry Dwaynea Johsona, který ve svém namakaném náručí nosí křehké krásky a zachraňuje je před smrtí.

Nečekáme nic, co přesáhne hranice žánru, nevypadá to, že by tvůrci chtěli příliš experimentovat (až na hudbu, která je minimálně v ukázce poměrně netradiční). Tušíme, že uvidíme standardní obrazově vypiplanou blockbusterovou záležitost. A proč ne, i pro ty je ve filmovém světě místo.

Co vy na to, vyrazíte 28. května do kina?


2 komentářů:

  1. A třeba to i překvapí a zaujme více, než 2012 :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle bude epický film,myslím si že to překoná 2012.Na to prostě musím do kina a vychutnat si to na velkém plátně!!!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.