pondělí 25. května 2015

The Martian: Fotografie z chystané sci-fi Ridleyho Scotta

První obrázky z očekávané vědecko-fantastické podívané.

Po historické a ne úplně povedené záležitosti EXODUS: Bohové a králové se režisér Ridley Scott vrací k žánru sci-fi a to s filmem The Martian.

Jak už název napovídá, vydáme se na Mars, kde jeden muž bojuje o přežití, poté, co se ocitne sám na nehostinné planetě, aniž by se mohl spojit se Zemí. A jak to tak v podobných situacích bývá, má také velmi omezené zásoby.

V hlavní roli uvidíme Matt Damona a právě on figuruje na většině z uvolněných fotografií. Film má naplánovanou premiéru na 26. listopadu 2015.










3 komentářů:

  1. No ty kráso, to aspoń podle fotek nevypadá zle a Ridley Scott, to je záruka špičkové kvality. Jako velký milovník SCI-FI se moc těším.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle by měl být filozofický pomalý film o putování.
    Podle mě to Scott nezvládne, bude to zbytečně drahé s velkými stavbami a filozofie nebude dost hluboká.
    Na takovéhle fimy je lepší evropská, britská produkce.

    OdpovědětVymazat
  3. Prave si spominam na tie predpremierove videa na Exodus ako sa tam Scott a Bale rozplyvali nad tym aky to je mega giga film spadne mi sanka proste najuzasnejsie co som kedy videl od hereckych vykonov az po efekty a scenar. Vysledok: film som nedopozeral.... je dementny, nemozem si pomoct. Ale jedno musim uznat ten Hollywood vie ako predat uplnu sracku v pozlatku a este na tom aj riadne zarobit. Na Scotta padla asi demencia kedze ma taky vek aky ma a od hen toho tu necakam absolutne nic....

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.