sobota 9. května 2015

Kráska týdne: Willa Holland - Z otravné ségry naštvanou bojovnicí

Herečka, kterou před kameru "nahnal" Steven Spielberg.

Willa Holland byla ke kariéře herečky jednoduše předurčena. Jejím otcem je kameraman Keith Holland, matka Darnell Gregorio-De Palma je herečkou a v letech 1995 - 1997 byl jejím nevlastním otcem legendární režisér Brian De Palma.

A aby toho nebylo málo, tak si v sedmi letech hrála před domem právě s Brianem a zahlédl je soused. Na tom by nebylo nic divného, ovšem oním sousedem byl Steven Spielberg. Ten jejím rodičům doporučil, že by měli slečnu dostat před kameru.

Ti ji tak přihlásili do modelingové agentury. Dobře udělali, první zakázky na sebe nenechaly dlouho čekat. V následujícím roce De Palma zaregistroval Willu v talentové agentuře. Opět to nebyl krok vedle.

Zahrála si v několika reklamách i seriálech. Zlom pak přišel díky seriálu O.C., kde působila v letech 2006 - 2007. V roce 2007 si zahrála v nezávislém filmu Garden Party a k vidění byla i ve filmu Legie (2010). V roce 2012 měla roli ve filmu Tygří oči, za který byla nominována na cenu pro nejlepší herečku na filmovém festivalu v Bostonu.

V roce 2012 se vrátila do seriálových vod a opět na stanici The CW, kde už působila v minulosti a to v projektu Super drbna. Tentokrát šlo ale o komiksový hit Arrow. V něm ztvárňuje Theu Queen. Ta byla nejdříve rozjívenou slečnou, ale postupem času se z ní vyklubala rázná bojovnice.

Kromě toho Willa dabuje i videohry (pracovala například na sérii Kingdom Hearts nebo titulu Scarface: The World Is Yours, který byl nominován na cenu za nejlepší videoherní dabing) a objevuje se v hudebních klipech (Melissa Etheridge - Fearless Love).





1 komentářů:

  1. "V roce 2012 se vrátila do seriálových vod a opět na stanici The CW, stejně jako v případě O.C."

    O.C. se vysílal na FOXu

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.