sobota 23. května 2015

Kráska týdne: Candice Patton - Slečna, do které se zamiloval i Flash

Snědá kráska z Mississippi.


Candice se narodila 24. června 1988 ve městě Jackson v Mississippi. Dlouho tam ale nepobyla, s rodiči se přestěhovala na místa zvané Plano v Texasu. Pokud jde o vzdělání, tak začala docházet na Southern Methodist University.

Ale stejně jako mnoho jiných slečen, i ji učarovalo herectví. A měla štěstí, že jí příroda nadělila přitažlivý vzhled, což v kariéře před kamerou nikdy neuškodí.

Její herecké začátky byly spojené s takzvanými mýdlovými operami jako jsou Mladí a neklidní a Báječní a bohatí.

V těch se objevovala několik let. V roce 2008 pak získala roli ve webovém seriálu Sorority Forever. Následovaly menší party v seriálech jako Vincentův svět, Chirurgové nebo Hrdinové. Ale na velký zlom v kariéře si musela ještě počkat.

Konkrétně do roku 2014, kdy byla obsazena do komiksového seriálu stanice The CW The Flash (recenze), kde ztvárňuje Iris West, objekt touhy hlavního hrdiny (a nejen jeho).

Díky této roli se herečka dostala do povědomí diváků a jejího vzhledu si všimli například i redaktoři BuddyTV, kteří ji vyhlásili pátou nejvíce sexy ženou na televizních obrazovkách roku 2014.

Souhlasíte s nimi? Je to "kost"?






7 komentářů:

  1. Já bych jí nominoval na nejotravnější seriálovou postavu letošního roku!Scény s ní ve Flashovi patří k neskutečně nudným!

    OdpovědětVymazat
  2. Súhlasím, že flash ma jednu veľkú slabinu a to silné ženy, ktoré tam akosi zabudli pribaliť, akurát felicity to občas rozbehne, ale kedže je hosťom tak nemá toľko priestoru.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, mali by nasilne pretvorit predlohu a nasrobovat tam nahrubo par desiatok supersilnych zien, ktore dokazu Flashovi, Arrowovi a kazdemu v DC univerze nakopat zadok.
      To by zlepsilo uroven serialu mnohonasobne, mozno az na uroven Once upon a time, ktory prestali uz aj feministky pozerat po tretej serii, lebo to bolo too much ...

      Vymazat
    2. Nahodou jej charakter je este uplne v pohode. Arrow ma tri stale, zenske charaktery a stvrty je nejaky guest stale a furt sa riesia ich hormony. V kazdej casti niektora ina, az sa to niekedy uz ani neda pozerat.

      Vymazat
  3. Musím se Vám fakt smát za výběr krásek - skoro s 90% ze seriálů CW Arrow a Flash jak kdyby jste měli zamrzlou pubertu :D

    OdpovědětVymazat
  4. Máte pocit, že felicity je supersilná ? Akurát má charizmu, ktorá chýba všetkým ženským postavám vo flashovi. A vôbec tieto postavy nevyuživajú svoj potenciál ako ženy, len tvoria nutný doplnok flashovi. A kedže aj arrow vzniká na CW tak to ide, len treba chcieť.

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny ty "dojemné" scény s ní a Berrym jsem přeskakovala. Kdybych se chtěla koukat na drama o neopětované lásce, pustím si Rosamunde Pilcher a nějakou tu její lásku pod košatými stromy nebo tak.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.