středa 6. května 2015

Kdo natočí Spider-mana? Víme, kdo všechno je ve hře, rozhodnutí padne brzy

Už v roce 2017 by nás měl čekat nový film se Spider-manem, ještě před tím by se ale pavoučí muž měl objevit v Captain America: Civil War a to znamená jediné: Marvel a Sony mají fakt napilno s výběrem herce i režiséra.

SOUVISEJÍCÍ: Spider-Man: Vyrojily se spekulace o názvu chytaného rebootu

O jménech kandidátů na hlavní roli jsme vás informovali nedávno, teď je na čase zaměřit se na režiséry. Jako první padlo už před časem jméno Drew Goddarda (hlavně kvůli Daredevilovi), ale Daredevil má mít další řadu a navíc, americký server Deadline přinesl svůj seznam režisérů, o kterých se mezi Marvelem a Sony jedná. Goddard na něm není. Nemusí to nic znamenat, ale Deadline je dlouhodobě jeden z nejlépe informovaných blogů vůbec, takže bych si na Goddarda momentálně nevsadil ani omylem.

A kdo je tedy podle Deadline ve hře?

Jonathan Levine (50/50), Ted Melfi (St. Vincent), Jason Moore (Pitch Perfect), Jared Hess (Napoleon Dynamite), a John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein (Vacation).

Kevin Feige přitom potvrdil už několikrát, že nový Spider-man se vykašle na origin-story a rovnou nás vrhne do života teenagera, který kromě starostí na střední škole řeší i zločin v ulicích. Feige přitom zdůraznil, že by se tentokrát mělo mnohem víc hláškovat, než tomu bylo dosud, protože hlášky jsou pro Spideyho něco jako druhé pavučiny. Takže čekejme skoro až akční komedii (výběr režisérů by tomu nasvědčoval). Rozhodnutí o režisérovi by mělo padnout nejpozději někdy do poloviny května, hovoří se o konci příštího týdne.

1 komentářů:

  1. "Ještě více hláškovat". Tak snad to nedopadne, že scény, které mají být vážné, budou totálně zdegradovány vtipem jako v případě Age of Ultron...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.