úterý 7. dubna 2015

Upíří deníky: Seriál se musí rozloučit s představitelkou hlavní ženské role, Ninu Dobrev v sedmé řadě neuvidíme

Herečka se rozhodla říct seriálu sbohem po šesti letech.

Tahle zpráva asi fanoušky Upířích deníků velmi zaskočí. Nina Dobrev oznámila, že v již schválené sedmé řadě Upířích deníků se jí nedočkáme.

Není to poprvé, co projekt opouští někdo z představitelů výraznějších rolí, ale tady jde o hlavní ženskou a to není jen tak.

Sama herečka oznámila, že vždy chtěla, aby dobrodružství Eleny mělo šest řad:

"Právě jsem strávila ten nejkrásnější víkend u jezera Lanier v Georgii s mou rodinou z Upířích deníků, herci a štábem. Chtěla jsem být první, kdo vám prozradí, že nešlo jen o prázdninový pobyt, ale také o rozlučkovou party. Vždy jsem věděla, že chci, aby Elenino dobrodružství mělo šest řad a oněch šest let bylo životním dobrodružstvím. Byla jsem člověkem, upírem, dvojníkem, šílenou nesmrtelnou, dvojníkem, který předstírá, že je člověkem, člověkem, který předstírá, že je dvojníkem. Unesli mě, zabili, oživili, mučili, prokleli, ukradli mi tělo, byl jsem mrtvá i nemrtvá a před koncem aktuální řady, kterého se dočkáme k květnu, se toho stane ještě mnohem více. Elena se zamilovala, ne jednou, ale dvakrát a to do dvou nesmírně spřízněných duší a já sama jsem si udělal jedny z nejlepších přátel, které jsem kdy měla a rozšířila svou rodinu, kterou budu milovat navždy. Ještě mnoho se toho chystá, než to ukončíme a já vám slibuji, že v následujících měsících, až se budeme blížit k finále, uslyšíte o mých zážitcích (poskytla jsem exkluzivní interview pro červnové číslo magazínu SELF a těším se, až ho uvidíte), ale do té doby vás zvu, abyste se přidali k jízdě na horské dráze zvané život Eleny Gilbert a oslavili se mnou Elenu a připravili se se mnou na to, až jí řeknu sbohem - a také mé pracovní rodině - až se vkročím do nové kapitoly mého života. Chci se o toto rozloučení podělit s vámi všemi (fotografie z tohoto víkendu byly jen začátek). Jste báječní fanoušci, kteří ukázali více lásky, podpory a vášně, než si kdokoliv před sedmi lety mohl představit, než si mohla představit ta kanadská holka ze seriálu Degrassi, která přijela na casting do Los Angeles, aby si zahrála v ´tom Twilight seriálu´, všechny vás miluji. Zapněte si bezpečnostní pásy. Možná si myslíte, že víte, co vás čeká, ale nevíte."

Výkonná producentka Julie Plec odchod herečky okomentovala takto:

"Rozloučit se s Ninou je jak hořkosladké, tak krásné. Po více než šesti společných letech dosáhli herci a štáb Upířích deníků takové úrovně blízkosti, kterou asi nikdo z nás nečekal. Nina se těší, až roztáhne svá křídla, trošku si odpočine, procestuje svět a vezme ho útokem a my ji v tom velmi podporujeme. Nina a čtyři stovky postav, které hrála, nám budou chybět, ale těšíme se na šílené a vzrušující výzvy, které s sebou přinese pokračování příběhů bratrů Salvatoreových a našeho milovaného a nadaného obsazení."

Je vcelku běžné, že herec se po několika letech rozhodne, že odejde z projektu, který ho proslavil. Nemusí to tak na první pohled vypadat, ale je to pěkná dřina, když jste na place od rána do večera několik let. Na druhou stranu, není úplně výjimečné, že už se herci nepodaří navázat na svůj úspěch a "zakysne" v nevýrazných vedlejších rolích. Uvidíme, co čeká na Ninu.

Myslíte, že seriál odchod herečky ustojí nebo máte dojem, že Upíří deníky už jsou stejně "ztracené", jak někteří tvrdí?

1 komentářů:

  1. Ono záleží na tom, jaký konec pro ni připraví. Zemře, nebo si vezme lék, ovlivní ji aby zapomněla a odejde někam pryč? Aby z toho scénáristé neudělali nějakou kravinu, která popře celý seriál a vývoj Eleny a jejího vztahu s Damonem.
    Na druhou stranu se seriál už celou poslední sérii zas tak moc netočil jen o Eleně ale spíš o jejím vztahu s Damonem. A prostor tak dostávali další postavy - Bonnie, Stefan, Caroline...Takže ten přechod snad nebude tak zlý. Ale opravdu hodně záleží na to, jak její odchod vyřeší.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.