pondělí 6. dubna 2015

Twin Peaks: David Lynch na seriálu pracovat nebude

Proč?

Mnohým udělala radost zpráva, že bude pokračovat mrazivý seriál Městečko Twin Peaks. A ještě více juchali, když bylo oznámeno, že na nových dílech bude pracovat David Lynch. Jenže ten nyní ohlásil, že se na projektu podílet nebude.

A také vysvětlil proč. Sice rozehnal obavy, že je další řada definitivně odpískaná, o čemž se v posledních dnech spekulovalo, ale také prozradil, že sérii opouští:

"Drazí facebookoví přátelé. Showtime neukončilo Twin Peaks. Po roce a čtyřech měsících vyjednávání, jsem se rozhodl projekt opustit, protože nám nebylo poskytnuto dostatek peněz na scénář, aby mohl být takový, jak cítím, že by být měl. O víkendu jsem začal obvolávat herce, abych jim oznámil, že nebudu režírovat. Ale Twin Peaks se na Showtime může stále objevit. Miluje svět Twin Peaks a přál bych si, aby to dopadlo jinak."

Reakce stanice Showtime na sebe nenechala dlouho čekat:

"Mrzí nás Davidovo dnešní vyjádření, protože jsme věřili, že se s ním a jeho zástupci blížíme k nalezení řešení posledních pár zbývajících věcí. SHOWTIME také miluje svět Twin Peaks a stále doufáme, že budeme moci seriál obnovit ve vší jeho slávě a to s oběma jeho výjimečnými tvůrci, Davidem Lynchem a Markem Frostem, kteří by na projekt dohlíželi."

Můžeme jen doufat, že se to nějak vyřeší, protože Městečko Twin Peaks by si určitě zasloužilo návrat na obrazovky. A stanice Showtime se zdá být jako dobrý místem pro další díly. Uvidíme, zda se Lynch ještě rozmyslí.

Věříte, že by seriál mohl být dobrý i bez Lynche?





0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.