pátek 17. dubna 2015

Teaser: Batman vs Superman: Dawn of Justice - kinorip si našel cestu ven

Zveřejnit nezveřejnit kinorip teaseru Batman vs Superman: Dawn of Justice? To je otázka, která se nám honila hlavou. Přestože jsem nedávno navezl do DC a Zacka Snydera (a stojím si za tím, že oprávněně), Batman je můj nejoblíbenější comicsový hrdina, Man of Steel se mi opravdu líbilo a mezi českými filmovými novináři jsem zřejmě největším fanouškem Zacka Snydera. Kinorip jeho novému filmu bohužel dobrou službu nedělá, je to takové muchlování se s hezkou holkou ve tmě. Víte, že tam je, ale jistí si být nemůžete:-) Nicméně předpokládám, že tak jako já, ani mnozí z vás nevydrží a prostě si to pustí. A i kdyby  nic jiného, závěrečná hláška ,,Tell me. Do you bleed? You will." udělá radost. Víc si řekneme v pondělí (pokud WB nevypustí trailer online dřív).


8 komentářů:

  1. Dokonaly, po tomhle teasru se na to snad tesim vic jak na SW. Uvidime jak ty filmy nakonec dopadnou.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to příjemně temně (a není to jen kinoripem). Jen škoda, že je tam tolik Supermana a tak málo Batmana. Man of Steel se mi nelíbil, ale tohle zatím vypadá, že by mohlo bejt fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Tomuhle věřím, Goyer umí napsat super příběh, jen nesmí psát scénář a Snyder právě potřebuje ten dobrý scénář. Man of Steel byl dobrý, nebýt těch blbostí typu smrt Kenta a toho konce s dronem, tak by byl perfektní.

    OdpovědětVymazat
  4. Snyder uz postnul trailer online :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milujem Batmana a prave na jeho miesto v tejto ukazke by sa mi viac hodil Luthor kedze Batman takto v komiksoch nikdy nebol priamo proti Supermanovi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dark Knight Returns .... tam Batman bojuje proti Supermanovi a prave timhle komiksem se bude film inspirovat nejvic

      Vymazat
  6. No Batman so Supermanom bojuje vo viacerych komixoch Dark knight returns som videl viac krat. Lenze v tom sa Batman a Superman poznaju dlhe roky ale v tomto filme sa asi tak dlho poznat nebudu. Ako vravim ak to je o tom ze Batman chce dokazat ze Superman nie je boh tak to tej ulohe by som skor videl Luthora s jeho superoblekom.

    V tomto so mnou musite suhlasit. Pretoze v kazdom komixe alebo anim. Filme boli Bruce a Crark nieco ako najlepsi kamarati, ci nie?

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.