čtvrtek 23. dubna 2015

Komiksové novinky: Pět kandidátů na nového Spider-Mana, Sony chystá animovaný film s Pavoučím mužem a nový klip s Visionem z Avengers: Age of Ultron

AKTUALIZOVÁNO: Přidán nový klip věnovaný Black Widow a Scarlet Witch. A další herecký přírůstek k obsazení Jednotky sebevrahů.

Spider-Man zažil v posledních měsících velké změny. Asi netřeba připomínat (ale stejně to uděláme), že se Sony dohodlo s Marvelem na vzájemné spolupráci. Výsledkem je to, že se Pavoučí muž objeví ve filmech od Marvelu a ten na oplátku (bez nároku na podíl na zisku) pomůže Sony se sólovými filmy s Peterem Parkerem.

Už je také jasné, že nový projekt se Spider-Manem bude opět z doby jeho středoškolských studií (proč by ne, vždyť to bude teprve potřetí, co ho uvidíme s beďary na obličeji) a tak se začal hledat představitel hlavní role, kterému byste uvěřili, že je to puberťák.

Server TheWrap nyní přišel se seznamem pěti herců, kteří jsou prý hlavními kandidáty na roli Petera Parkera/Spidermana.

Konkrétně jde o tyhle "cucáky": Asa Butterfield (Hugo a jeho velký objev), Liam James (Nezapomenutelné prázdniny), Natt Wolff (Hvězdy nám nepřály), Timothée Chalamet (Interstellar) a Tom Holland (Nic nás nerozdělí).

Zleva doprava: Asa Butterfield, Liam James, Nat Wolff, Timothée Chalamet a Tom Holland


Je to tedy zajímavý výběr, jde o skutečně velmi, ale velmi mladě vypadající herce. Možná až moc mladě na náš vkus. Pokud bychom volili jen na základě vzhledu, tak by nám asi vyhovoval Timothée Chalamet.

Uvidíme, koho si Sony nakonec vybere nebo zda hmátne po někom jiném. Poprvé se nový Spider-Man objeví v Captain America: Civil War (premiéra 6. května 2016), jeho sólovka pak dorazí do kin 28. července 2017.

Kreslený Spider-Man od "legáčů"
 
U Spider-Mana ještě zůstaneme. Sony totiž oznámilo, že chystá celovečerní animovaný film s tímto hrdinou v hlavní roli. A společnost to bere vážně, na projekt totiž dohlédne dvojice, která má s žánrem animovaných projektů velké zkušenosti. Konkrétně jde o Phila Lorda a Chris Millera, kteří stojí například za veleúspěšným Lego příběhem.
 
Detaily o projektu zatím nejsou známy, až se dozvíme bližší informace, samozřejmě se o ně s vámi podělíme, tak hodní jsme.
 
A další nováček v Jednotce sebevrahů
 
Sice je teď v centru dění hlavně Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti, ale DC a Warner Bros. samozřejmě chystají i jinou týmovku a to Jednotku sebevrahů, která má premiéru 4. srpna 2016. A neuběhne ani týden, aby se neobjevila informace o novém členovi obsazení.
Tentokrát nám přibyl umělec vystupující pod jménem Common, který získal zatím blíže nespecifikovanou roli. A není to poprvé, co se točí kolem projektu od DC. Nějakou dobu byl zvažován jako představitel John Stewarta alias Green Lanterna ve filmové verze Justice League. Ta se ale nakonec do produkce nedostala a chystá se jiná podoba, ve které se Common neobjeví.
 
Vision se představuje
 
Premiéra Avengers: Age of Ultron je tu za pár dnů, ale tvůrci nepolevují a bombardují nás dalšími a dalšími materiály. Tentokrát je to nový klip, který vám v celé kráse představí nováčka Visiona (Paul Bettany).
 



Co říkáte na potencionální představitele Spider-Mana?

3 komentářů:

  1. Teda ty potencionální Spidermani jsou všichni pěkný tlamy.

    Jina Common je super, nevim, možná Green Lantern, ale spíš čekám, že to bude záporák, Black Manta třeba?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To vůbec není špatný nápad. Black Manta je bezva a má bohatou historii, pokud jde o Suicide Squad.

      Vymazat
  2. Koukam ze na Spideyho je to teda fakt "zajimavy" vyber ksichtu. Jediny, koho si z te petice umim jako spider-mana predstavit je Asa. Holland je uplne divnej a ostatni na me pusobi od pohledu jak nejaky libovy frajirci, coz se k Parkerovi moc nehodí.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.