pondělí 20. dubna 2015

Jurský svět: Nový trailer je tady a vypadá to spíš na Planetu opic ale s ještěry

Možná jsem moc náročný, ale rovnou říkám, že i když nebyl Jurský svět nejočekávanější z letošní filmové letní nabídky, docela jsem se na něj těšil. Dokonce i nedávno zveřejněná kontroverzní sexistická ukázky, ve které Chris Pratt laškoval s Bryce Dallas Howard mě bavila. Po tomto traileru, který nám sice laškování chytrého dinosaura a Chrise Pratta ukazuje víc, ale můj zájem značně uvadá. Hned na začátku zarazí nepříliš přesvědčivé triky. A zápletka o extrémně chytrém dinosaurovi, co zabíjí pro zábavu, mi vlastně přijde strašlivě přestřelená a hloupá. Jurský svět v tuto chvíli vypadá hlavně jako zběsilá variace na godzillu. Dokonce ani samotný trailer nenabízí jediný nový záběr, který by nesl skutečné napětí. Prostě se jen běhá a křičí, padají vrtulníky a dějí se všechny další počítačem animované scény, které dnes nabízí každý druhý blockbuster. A to mi přijde od jurské série málo - vlastně už od druhého dílu a zdá se, že ani teď se to nezmění.


4 komentářů:

  1. Mám to naopak. Ze začátku jsem se netěšil, žádný trailer mě nepřesvědčil. Ale tohle se mi líbí moc. Vypadá to suprově, napínavé mi to přijde a... těším se. A Chris Pratt je dobrý herec.

    OdpovědětVymazat
  2. To je zase ten typ traileru, ze kterého se člověk dozví pomalu celý děj. Na film jsem se nijak extra netěšil a teď se těším ještě míň. Teď už mě na to do kina nedostane ani zvědavost, když všechno podstatné vím.

    OdpovědětVymazat
  3. Autor článku si konečně uvědomuje svou namyšlenou náročnost. ŽE TO ALE TRVALO!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty woe tak to je nabusene jak cyp,kino je u me jiste. Myslim si ze Universal ma na ceste po Furios 7 dalsi letosni kinohit. Moc se mi to libi. Na Jurskem parku sem vyrostl a tesim se i na Jursky svet ;-)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.