sobota 28. března 2015

Transformers: Obřích robotů se jen tak nezbavíme, chystají se další díly i spin-offy

Transformers budou v kinech řádit ještě dlouho.


Už čtyřkrát jsme viděli gigantické roboty, kteří se mlátili hlava nehlava s jinými obřími mechy. A přestože většinou kritici nadšení nebyli, diváci nechali v kasách kin více než příjemné částky. Například zatím poslední projekt Transformers: Zánik (2014) si odnesl 1,09 miliardy dolarů.

Nikdo se tak nemůže Paramountu divit, že má se tématikou velké plány. Společnost se inspiruje u Lucasfilmu a nejen, že chystá pokračování originální série, které by mělo být rozděleno do několika částí, ale také má v plánu spin-offy.

Na vše má dohlížet spoluscenárista filmu Já, legenda (2007) Akiwa Goldsman, který ale žádný z chystaných projektů nenapíše. Společně s Michaelem Bayem a producenty Stevenem Spielbergem a Lorenzem di Bonaventurou vytvoří jakousi "dílnu pro scenáristy", kde vzniknou scénáře pro dané filmy a to právě pod dohledem Goldsmana.

Není úplně jasné, kdy se plány začnou realizovat, Bay aktuálně pracuje na filmu 13 hours, ale doufá, že přípravy dalších Transfomers nejsou hudbou vzdálené budoucnosti.

A to se k nim původně ani nechtěl vrátit. Ale víme, jak to v Hollywoodu chodí. Je dost těch, kteří nezvládnout dodržet své slovo dlouhodobě.

Máte zájem o další Transformers nebo vás nikdy nebavili?

3 komentářů:

  1. Jediný koukatelný díl na takový to večerní odpočinutí byla jednička ale to ostatní je už přepálený jak tejden starej olej v McDonaldu.

    OdpovědětVymazat
  2. Se Bayovi dost divim,me uz by to nebavilo ani za ty penize.

    OdpovědětVymazat
  3. Nepřemýšleli jste nad tím, že byste se přejmenovali? Gorilllák (Lukáš, Lysý, Liška) by byl trefnější. Tak akorát infantilní a výstižný, co se obsahu týče. Stará Gorilla už je bohužel mrtvá. Taková škoda.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.