středa 25. března 2015

Ip Man 3: Ve filmu uvidíme Mikea Tysona i digitálního Bruce Lee

Třetí díl akční série bude mít zajímavé obsazení.


Filmy ze série Ip Man patří k nejpovedenějším akčním projektům z Asie za poslední roky. A kromě působivé choreografie bojových scén se mohou chlubit i tím, že jsou finančně úspěšné. Proto také mohli tvůrci začít pracovat na třetím dílu, který se v těchto dnech začal natáčet.

Rozhodně zajímavou zprávou je, že ve filmu uvidíme boxera Mikea Tysona a to ve větší než malé roli. Sice nebylo řečeno, koho si zahraje, ale nebude to pouhé cameo.

Nápad přizvat na natáčení kontroverzního boxera dostal producent Raymond Wong, poté, co se Tyson na jednom bloggu začal zabývat tématem, kdo je nejlepším bojovníkem v Číně. Jeden ze čtenářů mu odpověděl, že Donnie Yen a Wonga tak napadlo, že by se tihle dva mohli společně objevit na stříbrném plátně.

Kromě toho jsme se dozvěděli, že ve filmu uvidíme i nejznámějšího studenta Yip Mana a to samotného Bruce Lee. Ten už se objevil ev druhém dílu, ale jako chlapec. Ve třetím uvidíme jeho o něco starší verzi.

Tentokrát ale tvůrci vsadí na poněkud jiný přístup a Bruce Lee "stvoří" díky počítačovým efektům. To nám tedy moc nevoní a byli bychom hodně zaskočeni, kdyby se to ukázalo být dobrou ideou. Třeba nás výsledek mile překvapí, ale pochybujeme o tom.

Znáte sérii Ip Man? Těšíte se na další díl?

3 komentářů:

  1. Brundibar - no super, jednička úžasná, dvojka už trošku horší, ale i tak se na trojku těšim jako malej kluk - Donnie Yen ho zahrál nepřekonatelně!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tělo bude Tysonovo a obličej Lee a je vymalováno :D

    OdpovědětVymazat
  3. Bude to spíše 4 díl, protože po 2 byl natočen prequel.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.