úterý 24. března 2015

Akta X: Seriál se vrátí, ale jen na chvíli

Aktualizováno: Fox oznámil, kolik dílů bude mít další řada. Fanoušci se zatím budou muset spokojit jen s pár díly.


Není to zase tak dlouho, co bylo oznámeno, že oblíbený sci-fi seriál Akta X bude zřejmě pokračovat. Očekává se návrat obou představitelů hlavních rolí, tedy Davida Duchovnyho a Gillian Anderson. Ale je tu menší problém.

Oba totiž mají docela nabitý diář, takže se nemohou zavázat seriálu dlouhodobě. Proto se objevily zprávy, že zatím vznikne jen minisérie, která by měla mít méně než deset dílů. To je tak akorát, aby to David a Gillian časově zvládli.

I když, nakonec se nemusíme dočkat ani několika mála epizod. Zatím ještě není ruka v rukávu. Naštěstí to ale vypadá, že to klapne. Podpis smlouvy s herci už je prý hodně blízko. A pokud to vyjde, natáčení by mělo začít už v létě.

Tak doufejme, že tomu tak skutečně bude, protože Akta X si potřebují trošku napravit reputaci po ne úplně povedených posledních řadách a filmových rozšířeních. Je ale otázkou, zda by to seriál zvládl v několika málo dílech.

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDY NAŠEHO MLÁDÍ - CO DĚLAJÍ A JAK VYPADAJÍ HERCI ZE SERIÁLU AKTA X

Ovšem, pokud budou "oživená" Akta X úspěšná, Fox se bude nepochybně snažit přesvědčit herce, aby kývnuli i na další díly.

Aktualizace: Je to oficiální, Fox nakonec objednal další řadu, která bude mít šest dílů, zaštítí ji duchovní otec Akt X Chris Carter a do hlavních rolí se vrátí jak David Duchovny, tak Gillian Anderson. Produkce začne v létě tohoto roku. Kdy další sezónu uvidíme, to zatím není jasné.

Uvidíme, jak se situace vyvrbí. Myslíte, že uzrál čas, aby se Mulder a Scullyová vrátili na obrazovky?

2 komentářů:

  1. Rozhodne nastal čas na návrat Muldera a Scullyovej! Lepšiu správu sme my fanúšikovia ani dostať nemohli. Tohto roku mám skoré Vianoce. Vďaka FOX!

    OdpovědětVymazat
  2. Duchovny je ako vino cim starsi u mna tym lepsi herec, Dufam ze tie scenare nebudu nejake vyplachy inak ze to zahraju perfektne sa vobec neobavam, skor sa obavam ci bude co hrat....

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.