středa 11. února 2015

Trailer: Hitman: Agent 47 - Ono to nakonec nevypadá tak zle, jak jsme se báli

Elitní zabiják se vrací do kin.


Hitman alias Agent 47, hlavní hrdina oblíbené videoherní série, už se na stříbrném plátně představil a nebylo to úplně ono. Existují i horší filmové adaptace videoher, ale i tak šlo o průměrnou podívanou, která rychle vyšuměla.

Agent 47 ale dostává druhou šanci. Tentokrát mu tvář propůjčil Rupert Friend (Ve jménu vlasti), který má onen správný zabijácký kukuč a režie se ujal Aleksander Bach.

To je jméno, které příliš neuklidní, je to jeho režisérský debut, ale možná by to nemuselo dopadnout tak hrozně. Tedy, zřejmě není na místě očekávat excelentní podívanou, ale slušný akční výplach s charismatickým antihrdinou v hlavní roli by z toho být mohl.

Upoutávka je překvapivě svižná, akce se očividně dočkáme ve větším než malém množství a místy je i docela nápaditá, souboje jsou drsné a Rupert byl dobrá castingová volba. Zamrzí tak hlavně některé triky, které jsou zbytečně "počítačové" a přepálené (místy se nám vybavila série Rychle a zběsile), ale jinak nás trailer docela pobavil.

Premiéra je naplánována na 27. srpna 2015.

Co na to říkáte?


6 komentářů:

  1. Tak asi zase zapomeneme na Silent Assassina... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No špionážní thriller to očividně nebude :D. Klasický výplachový blockbuster.

      Vymazat
  2. Kdyby se film menoval jinak a hrála by tam jiná hlavní postava tak možná. Ale takhle? Tohle nemá z hrou společného lautr nic. Hollywood kurví(pardon) další herní klasiku. Nechápu jak jim mohli prodat práva,

    OdpovědětVymazat
  3. Sakra na tý úvodní fotce jsem myslel, že je to vyholenej Legolas :D

    OdpovědětVymazat
  4. Když jsem tenhle trailer na nejnovějšího Hitmana : Agent 47 viděl,začal jsem si myslet že hlavní roli hraje Orlando Bloom,což mě viděsilo a i když ho hraje jiný herec,tak ta podoba je obrovská.Měl jsem ze začátku obavy,jak ten film nakonec dopadne,ale zatím podle toho traileru to vypadá luxusně,taková pořádná akční řežba a i když to z hrou nemá vubec nic společného,tak se na to těším.Největší škoda je že hlavní roli si už nezahrál Paul Walker,který si tuhle postavu měl puvodně zahrát,škoda :-(

    OdpovědětVymazat
  5. Ten herec bude urcite fajn, v Homeland je uzasnej. Bohuzel, Hitman nikdy nebyl o prepalene akci ve stylu Expendables. Podle me mohli usetrit par milionu za vizualni efekty a natocit thriller, ktery by byl vernejsi predloze.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.