úterý 3. února 2015

Teen Titans: Které postavy budou tvořit tým chystaného komiksového seriálu?

Kromě jiných třeba Batmanův parťák Robin.

Jedním z dalších chystaných seriálů na motivy komiksů je projekt Titans, který se inspiroval u předlohy jménem Teen Titans. A mohlo by jít o zajímavou podívanou. Důvodem je také to, že i když projekt poběží na stanici TNT, je tu šance, že se propojí se seriály Arrow a The Flash. Ty se sice vysílají na The CW, ale oba kanály mají společného vlastníka.

Přestože jsou tvůrci zatím poměrně skoupí, pokud jde o zveřejňování informací, přece jen se nějaké zprávy objevily. Nyní například ta, která se týká složení týmu.

Těšit se můžeme na Dicka Greysona. Ten je sice známější jako postava jménem Nightwing, ale jde také o jednoho z Robinů, který se proslavil jako parťák Batmana. I v seriálu začne Dick jako Robin, ale postupem času se z něj stane Nightwing.

I rodina Gordonů bude mít v týmu svého zástupce. Konkrétně Barbaru Gordon, dceru komisaře Jamese Gordona. V komiksu byla Barbara Batgirl, ale poté, co ji střelil Joker, byla od pasu dolů paralyzovaná a přijala nové jméno Oracle. I na vozíku je ovšem velmi zdatnou bojovnicí, kromě toho má doktorát z knihovnických věd, intelekt na úrovni génia, je zdatná v hackování a má fotografickou paměť. V seriálu ale nejdříve nebude Oracle (tou se stane později, na vozíku by ale měla být od počátku Titans).

Další ženskou členkou bude Raven, která je z poloviny démon a z poloviny člověk. Díky tomu má množství schopností, od teleportace, létání, přes možnost transformovat se v monstrum, ale ovládá také telepatii, telekinezi, empatii, je toho prostě spousta.

Dočkají se i fandové Starfire, což je mimozemšťanka, která je silnější, rychlejším a mrštnější, než běžný člověk, zvládá létání, manipulaci s energií a také se velmi rychle dokáže naučit cizí jazyky. Mimochodem, byla zvolena dvacátou nejvíce sexy komiksovou hrdinkou.

Nakonec tu máme duo, které si říká Hawk a Dove, civilními jmény Hank Hall a Dawn Granger. Hank je schopen se transformovat v superčlověka, který je odolnější, silnější, rychlejší a stárne pomaleji. V této podobě je ale velmi náchylný k tomu, aby ho ovládla zuřivost. Je tak nutné, aby se změnil, pokud je nablízku Dove, která jeho vztek tlumí.

Dawn se v přítomnosti nebezpečí také transformuje. Její alterego stárne pomaleji, dokáže létat, zvládá předpovídat chování lidí i předmětů a umí koncentrovat světlo do oslepujících paprsků.

Pilotní epizoda se začne natáčet tento rok, datum premiéry zatím oznámeno nebylo (čekání si můžete zkrátit animovaným seriálem).

Znáte zmíněné hrdiny? Líbí se vám složení týmu?

2 komentářů:

  1. Tak teď nějak nevím, jak si takový projekt představit... Buď se seriál bude držet při zemi, nebo se budeme od obrazovek odvracet z důvodu ošklivých digitálních triků, jelikož něco lepšího v tomto měřítku stanice prostě neutáhne. A vůbec se mi to složení líbí jen tak z poloviny. Snad to pořádně promyslej a vyhrajou si s tím. A než Titány bych doporučil YJL http://www.csfd.cz/film/288567-young-justice/
    bSaR

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.