pátek 20. února 2015

Komiksové novinky: Vzhled Aquamana odhalen! A Jared Leto mluví o své postavě Jokera

Pár zajímavostí z komiksového světa.



Asi netřeba připomínat, že v Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) se objeví také postava Aquamana, vládce Atlantidy. Toho ztvární Jason Momoa, který poté dostane vlastní sólovku a samozřejmě si zahraje i v Justice League (2017).

Režisér Zack Snyder nyní odhalil vzhled Aquamana a není to vůbec špatné, co říkáte? Nebo jste si čvachtajícího se hrdinu představovali jinak?

Co čekat od Jokera?

Určitě také víte, že Jokera v týmovce Suicide Squad (2016) ztvární Jared Leto. Právě on nyní prozradil něco o své postavě:

"Je to příležitost ujmout se tohoto, skoro až Shakespearovského charakteru - to je to čím se grafické romány a komiksy stávají, že? Je úžasná katastrofa - je to velká výzva."

Joker není oním typem komiksového hrdiny, který by zrovna připomínal kulturistu, ale i tak se Jared rozhodl, že by nebyl od věci přibrat pár kilo:

"Nevadí vám, když se trošku najím? Snažím se dost nabrat. To znamená, že musím jíst každých pár hodin a já jsem hrozný, pokud jde o pravidelné jídlo."

Ale nemáme strach, že by to nezvládl. Kvůli Klubu poslední naděje (2013), za který dostal Oscara, výrazně zhubl a pár let předtím zase řádně nabral a to v rámci natáčení Zavraždění Johna Lennona (2007).

Suicide Squad dorazí do kin 4. srpna 2016.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.