sobota 7. února 2015

Komiksové novinky: Co prozradil režisér James Gunn o Strážcích Galaxie 2? A kandidátky na hlavní ženskou roli v Deadpoolovi

Zajímavosti ze světa komiksových adaptací.

Začátek natáčení dlouho očekávaného filmu Deadpool začne už příští měsíc a tak trošku na poslední chvíli se začala hledat herečka, která se by ujala hlavní ženské role. A favoritky, se kterými Fox jedná, jsou rozhodně zajímavé.

Máme tu Sarah Green (Vikings), Crystal Reed (Vlčí mládě), Jessicu de Gouw (Arrow), Rebeccu Rittenhouse (The Affair), Taylor Schilling (Orange is the New Black) a Morenu Baccarin (Firefly).

Obvykle si hned najdeme herečku, kterou bychom zvolili my, ale tentokrát je to těžké rozhodování. Rádi máme jak Morenu, tak Taylor, stejně tak Jessicu i Crystal. Budeme tak spokojeni s kteroukoliv z nich.

Deadpool má naplánovanou premiéru na 11.2.2016.

O čem budou Strážci?

To na druhé Strážce Galaxie si budeme muset počkat déle, konkrétně na 5. května 2017 (pokud nedojde ke změně, což už se jednou stalo). Ale James Gunn se rozhodl, že už teď se s námi podělí o nějaké informace o příběhu:

"Inspirací vlastně nebylo nic. Příběh Strážců 2 je originální, přišel jsem s ním, když jsem pracoval na prvním dílu a budou zodpovězeny nějaké otázky, které byly nastoleny v jedničce a týkají se otce Petera Quilla, to, kým je a o co vlastně jde. Lépe poznáme i některé jiné postavy a setkáme se i s novými, které budou pro filmy ze série Strážci Galaxie velmi důležité a pravděpodobně důležité pro celé marvelovské universum."

Je zřejmé, že se dozvíme více o starším z Quillovic rodiny a Gunn prozradil, že postava bude ztvárněna jinak, než jsme zvyklí z komiksů a dodal, že Marvel to považuje za riskantní krok:

"Je tu rozdíl v tom, co je v komiksech. Otec Petera Quilla je v komiksu někým jiným. Když vyšel první díl, byl hned schválen druhý. Sešel jsem se s nimi a řekl jsem: ´Dobře, o tomhle by podle mě mělo být pokračování.´ A oni na to: ´Dobře, no tedy. Je to riskantní, ale dobře.´ V další týdnech musím odevzdat scénář a uvidíme, jak se to vyvrbí."

Také jsme zvědaví, jednička je mnohými označována za jednu z nejlepších marvelovek, od dvojky jsou tak velká očekávání.

A jako bonus nový atwork k Avengers: Age of Ultron (2015).




Máte zájem zjistit více o otci Petera Quilla? A která herečka by se vám líbila v Deadpoolovi?

1 komentářů:

  1. Rebecca Rittenhouse se v the Affair objevila pouze v jedné epizodě. Naopak se objevovala celou řadu v Red band society. Předpokládám, že není takový problém otevřít IMDb...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.