středa 25. února 2015

Jump Street a Muži v černém: Je crossover opravdu reálnou možností?

Zní to šíleně, že?


Na veřejnost se zpráva o tom, že se zvažuje spojení dvou úspěšných filmových sérií společnosti Sony a to Jump Street a Muži v černém, dostala náhodou, když byly zveřejněny důvěrné emaily pracovníků filmového studia poté, co na něj zaútočili hackeři.

Ukázalo se tak, že nejde jen o šílenou spekulaci, ale o možnost, o které společnost skutečně uvažuje. Což je poměrně zarážející, nejedná se zrovna o filmové projekty, které by člověka napadly jako první, když se řekne "crossover". Prostě se zdají být poměrně nekompatibilní. Ale zatím to vypadá, že idea na propojení obou sérií je stále něčím, nad čím se přemýšlí.

Alespoň to tvrdí Chris Miller, spoluscénárista a spolurežisér Jump Street:

"Je to zatím na úplném počátku, pokud jde o tenhle šílený návrh, ale je to rozhodně velmi zajímavý koncept, o kterém se dá přemýšlet."

Přemýšlet možná, ale otázkou je, co na to řeknou hlavouni v Sony, speciálně teď, když došlo ke škatulatům hýbejte se a z Foxu do Sony přešel Thomas Rothman, který je považován za někoho, kdo se drží spíše při zemi, pokud jde o ztřeštěnost námětů na filmy.

Na jedné straně je to zajímavá myšlenka, na té druhé je to moc šílené i na nás a vůbec si neumíme představit (nebo možná umíme, ale nechceme), co by z toho vzniklo.

Jste pro nebo proti?

1 komentářů:

Děkujeme za Váš názor.