úterý 13. ledna 2015

Necenzurovaný trailer: Špión - Melissa McCarthy, Jude Law nebo Jason Statham v komedii od režiséra filmu Ženy sobě

Hodně zajímavá herecká sestava v trapně-zábavné komedii.

Režisér Paul Feig si americké publikum získal komedií Ženy sobě (2011), která nás sice zrovna neoslovila, ale v USA se líbila. Následoval film Drsňačky, opět s Feigovou oblíbenou herečkou Melissou McCarthy. A je to znovu ona, kdo hraje hlavní roli v jeho novém projektu, akční komedii nazvané jednoduše Špión.

Ta nemá zrovna originální zápletku - uťáplá analytička CIA se dostane do akce. Ale nikdo asi nečekal, že půjde o film, který by aspiroval na Oscara za scénář.

Hodně zajímavé je obsazení. Melissa McCarthy je dost černobíle vnímanou herečkou. Buďto ji lidé mají moc rádi nebo jí nemohou přijít na jméno. Většinu diváků ale určitě potěší přítomnost oscarového herce Judea Lawa nebo britského sympaťáka Jasona Stathama.

Pokud jde o necenzurovanou upoutávku, tak Feig opět sází na humor, který hodně balancuje na hranici trapnosti. Ale nemůžeme říct, že by to v určitých momentech nefungovalo. Vlastně jsme se u traileru pobavili víc, než jsme původně čekali.

Zatím ještě mírníme naše očekávání, ale je tu šance, že by se z toho mohlo vyklubat něco vcelku zábavného. Co myslíte vy?


0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.