sobota 17. ledna 2015

Kráska týdne: Hayley Atwell - Holka krev a mlíko, do které se zamiloval i Kapitán Amerika (a my se mu nedivíme)

Představitelka neodolatelné Peggy Carter je slečna, kterou prostě musíte zbožňovat.

Hayley se narodila v Londýně do rodiny motivační řečnice a maséra/fotografa/šamana (tatík toho zvládá hodně). Její maminka Allison je Britka, otec Grant pochází z USA (má indiánské předky). Samotná Hayley tak má dvojí občanství. Její rodiče se ale rozešli, když jí byly pouhé dva roky.

Hayley se během studií zaměřovala na dramatická umění a tak nebylo divu, že se vydala na hereckou dráhu. Jejím filmovým debutem se stala role ve snímku Woodyho Allena Kasandřin sen (2007). V následujícím roce se objevila v ceněné Vévodkyni a Návratu na Brideshead, za což si odnesla několik nominací na filmové ceny.

Dařilo se jí i v divadle, za svůj výkon ve hře A View from the Bridge byla nominována na cenu Laurence Oliviera. Zahrála si i v několika povedených seriálech, pro příklad Pilíře země nebo Any Human Heart.

Za zlomový můžeme považovat rok 2011, kdy poprvé ztvárnila agentku Peggy Carter v komiksovém filmu Captain America: První Avenger a právě její postava se stala jednou z nejlepších věcí, kterou projekt disponoval.

Peggy si získala velkou popularitu, Hayley byla označena za Breakout Star to Watch for in 2011 serverem NextMovie.com, jednoduše fandové ji prostě žrali.

A Marvel si toho byl vědom, takže v roce 2013 vznikl krátký film o Peggy a postava měla cameo v Captain America: Návrat prvního Avengera.

Letos odstartoval seriál Agent Carter (recenze) a s radostí můžeme oznámit, že je skvělý. Peggy také uvidíme v Avengers: Age of Ultron, možná v Ant-Manovi a snad i v Captain America: Civil War (2016).

Ale Hayley si užijeme i v jiných než komiksových titulech, v tomto roce například v pohádce Popelka.

Kromě toho herečka občas působí i v rádiu, například promlouvala z rádiové hry Blood of the Daleks na motivy seriálu Doctor Who.

Líbí se vám Haley tak jako nám?







 

9 komentářů:

  1. Kdyby si přestala libovat v plastikách bylo by to super. Želbohu se pomalu začíná podobat voskové figuríně. Rozdíl mezi prvním Capem a Agent Carter je šílený...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si jako chlap ničeho nevšiml :D :D

      Vymazat
    2. Tak prsa prý její nejsou, ale do voskové figuríny má pořád ještě daleko bych řekla :D

      Vymazat
    3. Nejsou? Mně přišla přírodní :D. A také mi nepřijde nějak vosková :D.

      Vymazat
    4. Ale su to jej prsia. Si pozri ako skacu, silikony toto nerobia.

      Vymazat
    5. Silikony to nejsou urcite,jestli teda platej fotmy na netu a neco jsem neprosvihnul.

      Vymazat
  2. She is Hot ;) jednoznačně :D

    OdpovědětVymazat
  3. jako blondýna taky nevypadá vůbec zle :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.