pátek 16. ledna 2015

Heroes Reborn: Geekové radujte(me) se, hlavní roli v obnoveném superhrdinském seriálu získal někdo, koho máme moc rádi

Který herec si zahraje jednu z ústředních postav ve znovuoživených Hrdinech?


Jistě si vzpomínáte na vynikající superhrdinský seriál Hrdinové, který vysílala stanice NBC v letech 2006 - 2010. Bohužel neblaze proslulá stávka scenáristů se na kvalitě projektu podepsala velmi výrazně a tak Hrdinům slétla sledovanost a nakonec byli zrušeni, přestože konec zůstal nepříjemně otevřený.

Po několika letech se stanice rozhodla dát seriálu další šanci a to pro třináctidílnou minisérii. I když zatím to vypadá, že Reborn nebude příliš provázán s původním seriálem a bude sledovat osudy nových osob, které v sobě objeví unikátní schopnosti. Zatím jediným potvrzeným pojítkem je postava Noaha Benneta (Jack Coleman). Plus to, že se na pozici výkonného producenta vrátí duchovní otec série Tim Kring.

Aktuálně se objevila další skvělá zpráva. Hlavní roli si v seriálu zahraje Zachary Levi. Ano, představitel Chucka ve skvělém stejnojmenném seriálu, který běžel také na NBC:

"Jedna z mých prvních a milých vzpomínek na to, když jsem se připojil k rodině NBC v roce 2007, je spojena s tím, že jsem měl šanci seznámit se s Timem Kringem a obsazením Hrdinů. Byl jsem fanouškem jejich společné práce a vždy jsem si myslel, že svět, ve kterém hrají, je fantastický a zábavný. Díky Heroes Reborn mám tu čest a příležitost oživit více z tohoto světa a jsem nadšen, že mohu pomoci nabídnout fanouškům série epický nový přírůstek k seriálu, který měl takový dopad na svět zábavy."

Zatím není jasné, kdy konkrétně Heroes Reborn uvidíme, datum nebylo stanoveno. Mluvilo se o roce 2015, tak snad to stále platí.

Který další herec by se vám do seriálu hodil? A chtěli byste vidět i další navrátilce z původních Hrdinů?

4 komentářů:

  1. Jistě si vzpomínáte na vynikající superhrdinský seriál Hrdinové..
    Vynikající byla POUZE 1. série. Když opominu tu druhou...tak třetí už nebyla afektovaná nějakou stávkou...ale stejně stála za hovno. 4. už jsem raději ani neviděl.

    OdpovědětVymazat
  2. Veru zachranit roztlieskavacku aj svet bolo narocne a vela vedlajsich liniek rozdrobilo tu hlavnu a nakoniec cely serial,ani t bag tomu nepomohol ked chcel zatienit sylara...napriek tomu sa serial stal kultovym popri prisone,ktory tak isto dopadol po 4 seriach no aspon ten final break bol pamatny. Novy heroes su uz teraz zbytocnostou,nikdy ziadny reborn nevysiel, posledne zrusili dallas tusim. A chuck to ako vazne ?

    OdpovědětVymazat
  3. Kdyby radsi udelali jednu kompletni a uzavrenou radu Firefly!

    OdpovědětVymazat
  4. Mě je jedenáct a v listopadu si to táta stáhnul Já jsem na to koukala taky a za dva týdny jsem měla všechno skouklí. A je mi jedno co si o tom myslíte mě se to líbí a těším se na
    Heroes Reborn. I když tam nebude Milo Ventimiglia.PS:Koukala jsem na to hlavně proto že tam byl Peter Petrelli.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.