pátek 23. ledna 2015

Komiksové novinky: Kdo si zahraje Cyclopse, Storm a Jean Grey v X-Men: Apocalypse? A která herečka ztvární seriálovou Supergirl?

Mladé verze oblíbených mutantů našly své představitele. Stejně tak Supergirl.


Není to tak dlouho, co se objevil seznam jmen mladých herců, kteří by mohli ztvárnit nové verze mutantů Cyclopse, Storm a Jean Grey v X-Men: Apocalypse (2016). Projekt bude zasazen do osmdesátých let minulého století, takže bylo nutné najít "čerstvější" představitele oblíbených supehrdinů. A je to tady.

Režisér Bryan Singer na Twitteru odhalil, kdo ztvární zmíněnou trojici mutantů. Tye Sheridan si zahraje Scotta Summers/Cyclopse. Osmnáctiletý "cucák" zatím nemám na kontě hromadu rolí, pamatovat si ho ale můžete například ze Stromu života (2011).

Exotickou vládkyni počasí dostala na starost Alexandra Shipp. Té je 23 let a zatím se soustředila hlavně na televizní projekty. K vidění byla v seriálu Ray Donovan.

A nakonec velmi milá zpráva pro fanoušky Hry o trůny, rusovlasou Jean Grey si zahraje Sophie Turner, která je divákům známá hlavně jako Sansa Stark ze zmíněného fantasy hitu.





Tak kdo bude Supermanovou sestřenkou?

Svou představitelku také našla Supergirl. Seriálovou verzi chystá stanice CBS a v poslední době se snažila najít tu pravou herečku, která by se ujala postavy Kary Zol-Er. Nakonec tvůrcům do oka padla Melissa Benoist, která se zatím nejvíce proslavila rolí v seriálu Glee a objevila se i v ceněném snímku Whiplash (2014). Přiznáme se, že nám přijde pro roli moc sladká, více by se nám líbila Claire Holt, která byla také zvažována, ale uvidíme, třeba nás Melissa překvapí.

Jak se vám líbí castingové volby X-Menů a Supergirl?

2 komentářů:

  1. Cože??? Já už počítala s tím, že CH bude hrát Supergirl. Úplně jsem ji v té roli viděla. Podle mě by se na to hodila mnohem víc :( Ale jsem ráda, že se Sophie předvede i jinde než jen ve Hře. Tam ukázala skvělý výkon a na roli Jean se hodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja teda jsem Fanouskem GoT, ale to ze Sophie Turner bude hrat Jean Grey pro me mila zprava rozhodne neni, Sansu nesnasim a tu herecku taky zrovna nemusim, v kazdym zaberu vypada, jak kdyby brecela, ale uvidime, mozna prekvapi

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.