pátek 23. ledna 2015

Trailer: Hannibal - Upoutávka na třetí řadu špičkového seriálu

Doktor Lecter má stále velký apetit.

Druhá řada seriálu Hannibal (recenze) nabídla hodně intenzivní finále, která dalo jasně vědět, že se spousta věcí změní. Ale to jak, se bohužel dozvíme až v létě. Právě na toto období přesunula NBC třetí řadu. Čekání to bude dlouhé, ale snad náladu trošku zvedne uveřejněný trailer/sneek peak ze třetí řady.

O té duchovní otec projektu Bryan Fuller prohlásil:

"Trošku jsme promíchali, budeme vyprávět příběh o uprchlíkovi po Červeném drakovi, ale v knize je Hannibal poté, co vykuchá Grahama, ihned zatčen. V naší časové linii uprchne, my pracuje s tímto příběhem. Poté odvyprávíme jiný příběh, až se dostaneme k tomu, co se odehrávalo po Mlčení jehňátek."

Jednoduše, tvůrci nebudou striktně dodržovat sousled událostí, který známe z knih a ne, že by nám to nějak vadilo. Hannibal si jde vlastní cestou a to velmi intenzivní, atmosférickou a strhující a to, že striktně nekopíruje dějové linky z předlohy, nás netrápí.

Pokud jde o první záběry, tak ty jsou prostě takové, jak jsme doufali, temné, deprimující a mrazivé. Už aby tu bylo léto.

Také se nemůžete dočkat?

2 komentářů:

  1. Prva sezona bola veeelmi roztahana, niet divu tak nizkej sledovanosti, bratranec dexter toho stihol ovela viac,ale natocene to je kvalitne,len bohuzial pre male publikum, dana nech sa vrati radsej do tych x files ako posedavat s hanibalom 3 minuty tyzdenne :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ano, prvni rada byla roztahana, ale prave proto doporucuju shlednout i druhou, ktera vubec roztahana neni a napeti skvele graduje.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.