sobota 24. ledna 2015

Avengers: Age of Ultron: Hlas J.A.R.V.I.S.e a představitel androida Visiona promluvil o natáčení

Co Paul Bettany prozradil?

Asi nikoho nepřekvapí, že natáčení Avengers: Age of Ultron je náročné, vyžaduje spoustu lidí a času. To potvrzují i slova Paula Bettanyho, který dosud propůjčoval hlas umělé inteligenci jménem J.A.R.V.I.S., ale v dalších Avengers ztvární také androida jménem Vision. Ten byl v komiksu stvořen záporákem Ultronem, aby mu pomohl bojovat s Avengers, především s Wasp a Ant-Manem. Ale Vision nakonec změnil strany. I ve filmu bude Vision dílem Ultrona a jak bylo zmíněné ztvární ho Paul Bettany:

"Nikdy jsem nebyl na rozsáhlejším natáčení, než v případě Avengers: Age of Ultron. Jedna část placu vypadala jako roh města, kolem poletovaly kamery v helikoptéře nebo na dronech. Nikdy jsem nic takového neviděl, připadal jsem si jako dítě, které se ocitlo na natáčení... Je to ta největší věc, kterou dosud Marvel dělal. Je to enormní. Vzpomínám si, že jsme byli na Comic-Conu a oni pustili nějaké záběry a já byl jako omráčený. A podíval jsem se na ostatní a každý z Avengerů na tom byl stejně. Včetně Samuela Jacksona a to je někdo, který se chová stylem: ´Tohle všechno už jsem viděl, jsem ten, kdo je nejvíc v pohodě, jsem uvolněný a už jsem všechno viděl´. A i on byl šokovaný, stejně jako ostatní. Je to prostě velké."

Za a) je jasné, že herci budou film chválit, za b) v tomto případě víme, že to není přehánění, takže nás Paul nezaskočil. Ale je fajn vědět, že velkolepost projektu překvapila i Samuela, který opravdu platí za těžkého pohodáře.

Očekáváte, že půjde o zatím nejmonumentálnější film od Marvelu?

8 komentářů:

  1. Podle ukázek to vypadá na pěknou monumentální sračku....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ty zas podle komentáře vypadáš jako monumentální ocas ...

      Vymazat
    2. No dovol ?!

      Vymazat
    3. já mám zase pěknou monumentální sračku když si čtu ten tvůj komentář...

      Vymazat
    4. Anonymní25. ledna 2015 12:46: To bude tím, že jsi sám monumentální sračka...

      Vymazat
  2. Spousta rozhovorů atd. si dost protiřečí, někde píšou, že Visiona vytvoří Ultron, jinde že to bude zbraň vytvořena Starkem a Bannerem proti Ultronovi. Druhá možnost mi přijde více pravděpodobná, když se má Vision objevit až v poslední třetině filmu. Na takovou proměnu "osobnosti" z padoucha na dobráka by mu museli dát více prostoru.

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhledem k dosavadní produkci Marvel se zda,ze to bude barevnější a bude se tam toho vic hejbat.Do tři let z toho budem všichni unaveny nebo to zakáže nejakej imam.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja uz chci Visiona videt... :-(

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.