středa 21. ledna 2015

Akta X: FOX nedávno oznámil, že by rád oživil kultovní sci-fi sérii. Co na to představitel agenta Muldera David Duchovny?

Chce dál hledat pravdu, která je tam venku?


FOX se před pár dny nechal slyšet, že uvažuje o vzkříšení legendárního sci-fi seriálu Akta X a že by chtěl zpět přizvat Davida Duchovnyho a Gillian Anderson.

Netrvalo to dlouho a k tématu se vyjádřil právě David Duchovny, který byl samozřejmě tázán na to, zda by byl ochoten vrátit se:

"Nesmírně rád bych se vrátil a byl bych nadšen pracovat na tom znovu s Gillian a Chrisem (Carterem - tvůrcem původního seriálu, pozn. redakce). Přepokládám, že k tomu dojde dříve, než-li později. Uvidíme, jakou to bude mít podobu. Neměl bych asi zájem o celou řadu. Bude to mít nějakou limitovanou formu. Jsme všichni staří, nemáme energii na celou řadu."

Je pravda, že s Akty X strávili herci a štáb hodně času, běžela od roku 1993 do roku 2002, vzniklo 202 dílů a dva filmy.

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDY NAŠEHO MLADÍ: CO DĚLAJÍ A JAK VYPADAJÍ HERCI ZE SERIÁLU AKTA X?

Myslíte, že uzrál čas na další díly?

1 komentářů:

  1. ...skoda tie prve 2 serie uz asi tou atmosferou nikto neprekona. Stale cakam na dobry celovecerny film. Do tretice by sa to mohlo podarit.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.