pondělí 19. ledna 2015

Agents of S.H.I.E.L.D.: Co prozradil představitel agenta Coulsona o přítomnosti Inhumans?

!!!POZOR, MÍRNÉ SPOILERY!!! Clark Gregg se rozpovídal o nové kapitole seriálu Agents of S.H.I.E.L.D.


Pro ty, kteří poctivě sledují druhou řadu Agentů (což doporučujeme, je velmi povedená), není žádným tajemstvím, že se v ní objevili takzvaní Inhumans. To jsou lidí, zasažení Terrigenovou mlhou, kterou stvořila rasa Kree. Díky tomu určité osoby získaly nadpřirozenou moc.

Druhého listopadu 2018 se dočkáme sólového filmu Inhumans, který bude s největší pravděpodobností věnován královské rodině Inhumans, ale ještě předtím budeme samozřejmě vídat určité zástupce této superrasy a Agentech.

Představitel agenta Coulsona Clark Gregg se o Inhumans rozpovídal pro CBR:

"Inhumans reprezentují jinou kapitolu... Alespoň v komiksu, kde jsou Inhumans rasou lidí, kteří byli transformováni. Víceméně jsou mutanti. Vždy jsem měl rád tuhle část komiksů. Jsou to lidé, kteří se různě vyvíjeli a to u ostatních budilo strach. Někteří lidé je tak chtěli vyhladit. Jiní je chtěli zavřít pod zámek. Další je chtěli registrovat. Někteří z nich se stali superhrdiny. Jiní monstry. To považuji za velmi důležité. Naučíme se přijmout lidi, kteří jsou odlišní nebo se je pokusíme vyhladit? Domnívám se, že první věc, se kterou se budeme muset vypořádat až se seriál vrátí, je to, že Coulson všechny zavedl na místo s tajemnými nápisy. Našel skryté mimozemské město, které je staré několik tisíc let. Ukázalo se, že jde vlastně o jakousi inkubační továrnu, která nejen změnila jeho nejvíce milovanou chráněnku, jeho náhradní dceru, v něco jiného, ale také zabila jednoho člena jeho týmu. A to nebude pro jeho tým, který je složený z lidí, kteří ho znají a věří mu, ale také osob, které jsou nové, snadné."

Pokud jde o přítomnost Inhumans, tak si o ní Gregg myslí toto:

"Jsem z toho nadšený. Myslím si, že jsou Inhumans velkou a skvělou součástí universa Marvel a skvělého příběhu. My jsme něco nastínili. A chystáme se to také prozkoumat. Jsem rád, že nám v tom věří a věřím, že se toho i oni ujmou tak, aby to do sebe dobře zapadlo. Fajn je, že máme svobodu a naši show můžeme dělat po svém."

Jak se s Inhumans tvůrci poperou, to se dozvíme bohužel až v březnu, kdy se Agents of S.H.I.E.L.D. vrátí na obrazovky. Těšíte se?

2 komentářů:

  1. Jsem zvědavej jestli budou scénáristi schopní/ochotní dát roli ve filmu Sky... nebo jestli si film půjde vlastní cestou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo by to fajn, kdyby měla roli (i třeba cameo) ve filmovém universu.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.