středa 3. prosince 2014

Téma: Slavní, kteří spolu chodili do školy - Které celebrity si mohly krást svačiny?

Svět je vážně asi malý. Alespoň to tak vypadá, když člověk zjistí, že spousta celebrit navštěvoval stejnou školu ve stejné době.


Cameron Diaz a Snoop Dogg

Blond herečka s poněkud ráznějším chováním a marihuaně fandící rapper a příležitostný herec ve stejnou dobu navštěvovali Polytechnic High School na Long Beach. A přestože nebyli nejlepší kamarádi, tak Cameron má dojem, že si od Snoopa jednou koupila travku.








Claire Danes a Morena Baccarin

Herečky známé (nejen) ze seriálu Homeland/Ve jménu vlasti spolu chodily na Dalton School v New Yorku a obě si vzpomněly, že kromě toho měly společného i něco jiného. Šikanovala je stejná spolužačka.





Neal Patrick Harris a Freddie Prinze Jr.

Dva herečtí sympaťáci maturovali tři roky po sobě a to na La Cueva High School v Novém Mexiku. Slečny musely být v sedmém nebi, že mají tak fešné spolužáky. V té době ještě nevěděly, že Neal preferuje stejné pohlaví.





Jada Pinkett Smith a Tupac Shakur

Manželka Willa Smitha a hvězda komiksového seriálu Gotham potkávala na chodbách školy legendárního rappera 2Paca. Bylo to na umělecky orientovaném institutu Baltimor School of Art. A očividně tamější pedagogové svou práci zvládají, jak Jada tak Tupac uspěli.










Kevin Spacey a Val Kilmer

Do stejné školy chodil Kevin Spacey a Val Kilmer. Oba studovali na Chatsworth High School, která se nachází kousek od Los Angeles. Takže není divu, že se pánům zalíbilo herectví, jehož centrem je právě "Město andělů".






Robert Downey Jr. a Sean Penn

Jistě pyšná je na své absolventy Santa Monica High School. Jen málokterá škola se může pochlubit tím, že vzdělávala dva excelentní herce, kteří sbírají jedno ocenění za druhým. Například i nominace na Oscary (Sean ji dokonce dvakrát proměnil). Moment, moment, to není vše, na stejnou školu a ve stejnou dobu chodily další hvězdy - Charlie Sheen, Emilio Estevez, Rob Lowe a Holly Robinson. A všichni byli kamarádi.


Liv Tyler a Kate Hudson

Ve škole Crossroads School v Santa Monice se setkaly tyto dvě krásky. Nebyly ovšem ve stejném ročníků, dělily je od sebe dva roky. To ale neznamená, že spolu nemohly posedět na obědě a drbat kluky.










Ben Affleck a Matt Damon

Tahle dvojice tvoří jeden z nejstabilnějších (přátelských) párů v Hollywoodu, takže není překvapením, že jsou parťáky už od školy. Společně navštěvovali Cambridge Ridge a Latin School v Bostonu. Možná už tam začali přemýšlet nad scénářem jejich oscarového hitu Dobrý Will Hunting (1997).


Naomi Watts a Nicole Kidman

I u "protinožců" se setkaly známé osobnosti ve stejné škole. Konkrétně to byla Nicole Kidman a Naomi Watts, které chodily na dívčí školu North Sydney Girls´ High School. Neměly tak mužské spolužáky, což asi byla trošku nuda, ale nepochybujeme, že si holky našly jinou zábavu.












Bradley Cooper a Brian Klugman

Hezoun Bradley a Brian spolu chodili na Germatown Academy v Pensylvánii. A zřejmě spolu měli dobrý vztah, protože Brian, který se kromě herectví věnuje i režii, obsadil Bradleyho do svého úspěšného filmu The Words (2012).






John Krasinski a B. J. Novak

Jako na srazu bývalých spolužáků to asi vypadalo na place americké mutace sitcomu Kancl. Nejen, že John Krasinski a B. J. Novak spolu chodili na Newton South High School (a B. J. tvrdí, že John hraje díky němu, protože původně neměl o tuto profesi zájem, ale to se změnil poté, co ho B. J. obsadil do školní hry), ale spolužáky byli i Ed Helms a Brian Baumgartner, kteří chodili na The Westminster School.

Kdybyste si mohli vybrat nějakou slavnou osobnost, se kterou byste chtěli chodit do třídy, která by to byla?

3 komentářů:

  1. Tak že Charlie Sheen a Emilio Estevez chodili do stejnej školy a dokonca spolu kamarátili nie je velké prekvapenie, keďže sú to bratia :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dovolím si tvrdit, že tuhle informací většina lidí zná, tady je spíše zajímavé, že partu tvořilo tolik osobností, které jsou teď úspěšné. A mezi námi, ne vždy sourozenci chodí na stejnou školu a není tak neobvyklé, že nemají stejné kamarády :D.

      Vymazat
    2. jak víš že Charlie Sheen a Emilio Estevez byly kamarádi třeba spolu museli jenom přetrpět rodinné vztahy

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.