pondělí 1. prosince 2014

Přehled novinek za týden 24. listopadu - 30. listopadu 2014

Trailery ke Kingsman: Tajná služba od režiséra Kick-Ass nebo k filmu Pan s Hughem Jackmanem. Odpověď na otázku, kdy poprvé uvidíme Black Canary v podání Katie Cassidy. Nováčci v obsazení druhé řady špičkového seriálu HBO Temný případ nebo dobrá zpráva pro fanoušky skvělého sitcomu Parks and Recreation.

 
Britský trailer k zajímavě vypadají komiksové akci Kingsman: Tajná služba (2015) od režiséra Matthew Vaughna (Kick-Ass).
 
Víte, kdo namlouvá umělou inteligenci Gideon v seriálu The Flash? Nyní to bylo odhaleno, je to Morena Baccarin.
 
 
 
Trailer z crossoveru seriálu Arrow a The Flash.
 
 
Sony sice životopisný snímek o Steveu Jobsovi odpískalo, ale na starost si ho nyní bere Universal. Představitelem hlavní role zůstává Michael Fassbender, nemění se ani režisér Danny Boyle.
 
Ukázka z komedie Interview (2014), která si utahuje z Kim-Čong una.
 
 
K obsazení druhé řady Temného případu se přidávají Taylor Kitsch, Rachel McAdams a Kelly Reilly.
 
Postavě Black Canary (Katie Cassidy) bude věnována 10 - 12 epizoda a 13 pak ponese název Canaries. Samozřejmě je řeč o seriálu Arrow.
 
Producent Marc Platt prohlásil, že se pracuje na scénáři k Wanted 2 a vyvíjí se to prý dobře. Pokud bude jeho finální verze tak dobrá, jak Platt doufá, film vznikne v blízké budoucnosti.
 
J. K. Rowling dokončila scénář k Fantastic Beast and Where to Find Them. Natáčení začne příští rok, premiéra prvního z plánovaných tří dílů je pak naplánována na 18. listopadu 2016.
 
Trailer k animovanému muzikálu od Lucasfilm Strange Magic.
 
Dobrá zpráva, Rashida Jones a Rob Lowe, kteří opustili skvělý sitcom Parks and Recreation během šesté řady, se vrátí v jedné epizodě sedmé/finální sezóny.

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.