středa 10. prosince 2014

Necenzurovaný trailer: Kingsman: Tajná služba - Přinese nám Matthew Vaughn další pecku? Nemáme o tom pochyb, tohle vypadá skvěle

Další ukázka z komiksové adaptace od režiséra X-Men: První třída nebo Kick-Ass.

Matthew zatím nezklamal. Co film, to povedená záležitost. A zdá se, že v tomto trendu bude pokračovat i s další komiksovou adaptací a to Kingsman: Tajná služba.

Přestože námět o "smradovi" z ulice, který je rekrutován do organizace trénující superšpióny, zní jako zápletka vhodná pro otravnou teenagerovskou podívanou, tak trailery dávají vědět, že Vaughn chystá trošku něco jiného.

Bude to krvavější, bude to ráznější a bude to politicky nekorektní, takže žádná rodinná záležitost, ale dynamická a docela brutální akční podívaná se špetkou potřebného nadhledu. Přidejte si k tomu špičkové obsazení a máme tu horkého kandidáta na jeden z nejpůsobivějších akčních filmů příštího roku. Kingsman: Tajná služba se v českých kinech začne promítat 19. února 201¨5.

My se těšíme jako malí a vy?

Necenzurovaný trailer



Třetí trailer


2 komentářů:

  1. Vypadá to skvěle. Takové žánrové navázání na první KickAss
    Jen mě trošku štve, že to kopíruje příběh jedné z knih, kterou jsem dříve četl.

    OdpovědětVymazat
  2. X-Men : První třída se mi od Matthewa Vaughna teda moc nelíbíla,čekal jsem od toho více,škoda.Ale tohle vypadá na skvělou akční jízdu,z dobrým hereckým obsazením,těším se

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.