sobota 20. prosince 2014

Kráska týdne: Minka Kelly - Nový Charlieho andílek i policistka z Almost Human

Roztomilá brunetka má trošku pech, několikrát si zahrála v seriálech, které se dočkaly brzkého zrušení. Ale ona se neztratí.

Minka se narodila ve slunném Los Angeles a to do slavné rodiny, jejím tatínkem je bývalý kytarista Aerosmith Rick Dufay. Vychovávala ji ale její maminka, se kterou se Minka často stěhovala.

Po maturitě se Minka vrátila do Los Angeles, kde se vrhla na modeling. Také začala pracovat na recepci v ordinaci plastického chirurga, který jí nabídl, že jí voperuje prsní implantáty místo mzdy, což Kelly odmítla a byla propuštěna.

I přes tuto nemilou zkušenosti se rozhodla, že bude studovat, aby se mohla stát chirurgickou asistentkou, ale také se dál snažila prorazit jako modelka a herečka a obíhala castingy.

První šanci dostala v roce 2003 a to díky krátkému filmu Turbo Charge Prelude to 2 Fast 2 Furious, který posloužil jako "předehra" k Rychle a zběsile 2 (2003). Poté následovaly menší role v různých seriálech (Vincentův svět). Více prostoru pak dostala v Co mám na tobě ráda, kde si zahrála ve třech epizodách.

V roce 2006 se začala objevovat v oblíbeném seriálu Friday Night Lighs, kde ztvárnila roztleskávačku (a kvůli roli skutečně intenzivně trénovala s reálným týmem "povzbuzovačů") a její výkon se dočkal pozitivních ohlasů.

O rok později si ji přizval tvůrce Friday Night Lighs Peter Berg do svého ceněného filmu Království. V roce 2009 měla také cameo v romantické podívané 500 dní se Summer.

V následujícím roce se vrátila na televizní obrazovku a to v devíti dílech Famílie. Navíc ji časopis Esquire vyhlásil "Sexiest Woman Alive".

V roce 2011 si zahrála ve finančně úspěšném, ale nepříliš dobře hodnoceném thrilleru Spolubydlící, objevila se v komedii Zkus mě rozesmát a získala jednu z hlavních rolí v nové verzi legendárního seriálu Charlieho andílci. Ten se měl dočkat 13 epizod, ale protože sledovanost padala strmě dolů, byl projekt zrušen po čtyřech dílech.

Chuť si spravila v roce 2013, zahrála si v ceněném Komorníkovi, kde ztvárnila Jackie Kennedy a měla hlavní ženskou roli v povedené sci-fi sérii Almost Human (recenze). Ta se ale bohužel dočkala jen jedné řady, přestože byla dobře hodnocené a i slušně sledovaná. Ale také byla finančně náročná.

Kelly do minulého roku chodila se svalovcem Chrisem Evansem. S kým randí (pokud si neužívá single života) teď, to není známo.

Jak se vám Minka líbí?






4 komentářů:

  1. S touhle Minkou je vetsi sranda.http://m.freeones.com/babes/Minka

    OdpovědětVymazat
  2. Ta mi teda taky nepříde nijak hezká - taková za každou cenu vyzývavá - něco jako olga lounová :)))

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.