pátek 5. prosince 2014

Komiksové novinky: Kdo si zahraje Jessicu Jones v marvelovském seriálu? A kdy začne natáčení filmu Deadpool a kdo ho ztvární?

Deadpool má představitele a příjemný castingový tah v případě seriálu Jessica Jones.

Už dlouho se ví, že Netflix ve spolupráci s Marvelem chystá pětici minésérií a to Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist a následně se všichni potkají v Defenders. Všechny projekty se měly původně objevit v průběhu příštího roku, ale vypadá to, že tomu tak nabude a je možné, že některé z nich uvidíme až v roce 2016.

Malou útěchou snad bude pro fanoušky to, že bylo konečně oznámeno, kdo si zahraje Jessicu Jones, supersilnou a odolnou slečnu a přítelkyni Lukea Cage.

Jessica původně působila jako superhrdinka, ale poté odešla do "důchodu" a otevřela si vlastní detektivní agenturu. Postava se poprvé objevila v komiksu Alias v roce 2001, jejími duchovními otci jsou Brian Michael Bendis a Michael Gaydos.

Aktuálně bylo oznámeno, že už má představitelku a to Krysten Ritter. Tu mohou znát diváci například ze seriálů Perníkový táta nebo Don´t Trust the B----- in Apartment 23/Mrcha od vedle. Brzy ji uvidíme i ve filmu Tima Burtona Big Eyes (2014).

Právě ona byla jednou z hlavních kandidátek na roli a nakonec ji i dostala. A my rozhodně nejsme proti, nám je velmi sympatická a charisma určitě má. Herecky by to také měla zvládnout, takže jsme spokojeni.

Deadpool se konečně dočká

Konečně se také dočkají fanoušci Deadpoola, ukecaného antihrdiny od Marvelu (na kterého ale vlastí práva 20th Century Fox). Už se ví, kdy začne natáčení jeho sólovky. Bude to v březnu příštího roku a navíc bylo potvrzeno, že ho opět ztvární Ryan Reynolds.

Ten si ho zahrál v X-Men Origins: Wolverine, ale tam si s touto postavou scenáristé nepěkně pohráli. Tentokrát se snad scenáristé Rhett Reese a Paul Wernick (oba pracovali na bezva podívané Zombieland) postarají o to, aby se filmová verze neudělala ostudu té komiksové.

Režii dostal na starost Tim Miller (Rockfish), který není zrovna extra zkušený, ale snad to zvládne. Deadpool a především jeho fandové si zaslouží kvalitní biják. Film má mít premiéru 12. února 2016.

Jste rádi, že si Deadpoola zahraje znovu Ryan Reynolds?

5 komentářů:

  1. rozhodně by byli lepší herci na pozici deadpoola, ale reynolds v origins wolverine ukázal na krátkou dobu že umí byt ukecaty a otravný :) lepší než nic

    OdpovědětVymazat
  2. Ono jde taky o to, jaký rating Deadpool dostane, aby z toho nebyla rychlokvaška bez hlášek a prostě všeho, co k Deadpoolovi patří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Deadpool potřebuje rating R. Pokud by dostal PG13, tak mám pocit, že to dopadne stejně blbě jako Wolverine: Origins. Taky se můžou zeptat Slye, jak může PG13 zabít potenciál.

      Vymazat
  3. Showrunner Daredevila Steven S. DeKnight na twitteru potvrdil, že všechny marvelovské seriály od Netflixu se během roku 2015 neobjeví. Netuším, jestli to znamená, že se příští rok dočkáme třeba jen jednoho seriálu vedle Daredevila, nebo se vše ostatní přesouvá na rok 2016, ale tak jako tak je v dohledné době jistý jen ten Daredevil.

    A nevím, kam to mám napsat, ale neustále mě bije do očí v novinkách tvrzení, že crossoverová epizoda Arrowa s Flashem byla druhou nejsledovanější z třetí řady. Není to pravda, byla to nejsledovanější epizoda celého seriálu. :) Což mě osobně neskutečně potěšilo, protože je teď mnohem větší naděje, že se Supergirl bude odehrávat ve stejném světě.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P.S. Děkuji za nápravu. Jen dodám, že u Arrowa jsem měl na mysli rating, nikoliv počet diváků. Pilot měl rating 1.3 a The Brave and the Bold 1.4. Takže co se ratingu týče, byl tento crossover nejúspěšnější. Ale je pravda, že na počet diváků byl úspěšnější pilotní díl...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.