čtvrtek 13. listopadu 2014

X-Men: Apocalypse - Připravte si kapesníčky, film se zaměří hlavně na vztah Mystique a Magneta

Jennifer Lawrence je kurzu, tak se není čemu divit.

X-Men: Apocalypse má sice premiéru až v květnu 2016, ale už teď se objevují zprávy o tom, čemu by se se měl film věnovat. A prý bude silně orientován na romanci mezi Magnetem (Michael Fassbender) a Mystique (Jennifer Lawrence).

Ne, že by nás to zase tolik překvapilo. Jennifer je "horké zboží", aktuálně patří k nejoblíbenějším herečkám v Hollywoodu a už z plakátu k X-Men: Budoucí minulost bylo jasné, že je považována za jednu z největších hvězd z obsazení, zabrala ho skoro půlku. A v tomto trendu se pokračuje dál, právě její Mystique a Magneto budou zřejmě tahouny nového přírůstku do série X-Men:

Tedy, ještě tu máme Beasta (Nicholas Hoult), který bude mít také s Mystique určité pouto, což už bylo ostatně nakousnuto v předchozích projektech. "Těšit" se tak můžeme na milostný trojúhelník a my nemůžeme dál skrývat, že nám to dělá velkou radost. Ano, je to míněno ironicky.

Naopak začínáme mít trošku obavy. Bryan Singer sice netočí prvoplánovitě explozivní blockbustery, obvykle dobře nakombinuje slušné akční scény s příběhem, který má určitý přesah a silnou dramatickou rovinu, ale občas uklouzne. Příkladem budiž Superman se vrací. Právě ten byl takovou velkou nabubřelou komiksovou romancí, která ale rozhodně nefungovala jak měla a není tak divu, že se zaplatila jen tak tak (204 milionů rozpočet, 391 milionů tržby). Tak jen tiše doufáme, že se Singer tentokrát udrží na uzdě a nedočkáme se X-Men: Apocalypse: Když mutant miluje mutantku.

X-Men: Apocalypse dorazí do kin 19. května 2016, tak uvidíme, jestli půjde o film, na který vezmeme drahé polovičky, aby nám fňukaly na rameni nebo se dočkáme dramatického komiksového spektáklu.

Myslíte, že je správné zaměřit se hlavně na vztah M&M (nemyslíme oblíbené bonbony)?


2 komentářů:

  1. Z mále části ať se tomu klidně věnuje, ale aby to nepřehnal.

    OdpovědětVymazat
  2. Doufam ze tam bude I Wolverine bez to nebudou x-meni

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.