pátek 14. listopadu 2014

Trailer: Padesát odstínů šedi - Další ukázka z adaptace "sado-maso" bestselleru

Dostane Anastasia pořádně naplácáno?


Padesát odstínů šedi je kniha, ze které se vyklubal překvapivý hit. Prodalo se jí více než 70 milionů výtisků a byla přeložena do zhruba 50 jazyků. A to i přes fakt, že ji mnozí vytýkají, že nejde zrovna o literární skvost a také označení S/M erotický román je poněkud přehnané, protože onen sado-maso nádech je prý velmi jemný a není na něm nic kontroverzního.

My jsme knihu nečetli a přiznáváme, že se k tomu ani nachystáme, takže to nemůžeme potvrdit, ani vyvrátit, ale co můžeme, je prohlásit, že zatím nás trailery k filmové podobě opravdu nepřesvědčily. Vypadá to, že v kině bude k dispozici standardní romantická podívaná o "ošklivém káčátku" a elegantním charismatickém "princi", ve které se občas objeví nějaký ten bičík, ale žádné intenzivní sexuální scény na skladě asi nebudou. Několik problesků milostných okamžiků je v upoutávce ukázáno, ale není to nic, u čeho bychom se červenali a cudně odkláněli zrak.

Ostatně, nedalo se asi čekat, že film bude příliš odvážný, má přístupnost PG-13.

Film má premiéru 12. února příštího roku. Zamíříte do kina?

3 komentářů:

  1. Chybí tomu ten Charlie Hunnam, Jamie Dornan je strašně dietní. Booring.

    OdpovědětVymazat
  2. Tohle tintítko má být charizmatický sexy muž který si podmaní každou ženu? Chachá, už běžím do kina:-))

    OdpovědětVymazat
  3. Schválně, jestli to bude tak úspěšný, aby se to dočkalo i zbylých dvou dílů :D :D Ale rozhodně půjdu do kina radši na spoustu jiných filmů než na toto. Ani trailer není nic moc.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.