středa 26. listopadu 2014

Pacific Rim 2: Guillermo del Toro prozradil pár informací o pokračování své sci-fi. A jak je na tom scénář k Justice League Dark?

O jaké informace se podělil režisér, který nás okouzluje svým vizuálním stylem?


V první řadě je nutné upozornit, že Pacific Rim 2 není hudbou úplně blízké budoucnosti. Guillermo del Toro nejdříve dokončí Crimson Peak (2015), poté se vrhne na menší projekty a k tématice Pacific Rim se vrátí až si dostatečně odpočine od blockbusterových hitů. Premiéra filmu je tak naplánována až na 7. dubna 2017.

Přesto už ví, jak bude Pacific Rim 2 navazovat na svého předchůdce:

"Bude se odehrávat pár let po prvním filmu. Nepůjde o přímo pokračování. Zaměří se na svět, který je osvobozen od netvorů Kaiju, na to, co se se světem dělo poté. A zjistíme, co se stalo s technologií Jaegerů v době, kdy už Kaiju nejsou hrozbou. Je to docela velký skok."

Kromě toho, že nám bude odhaleno více z vědeckých výdobytků dané doby, tak bylo potvrzeno, že se vrátí postavy Charlie Day a Burn Gorman.

Guillermo se nezapomněl vyjádřit ani k Justice League Dark, která je také známá jako Dark Universe. Jedná se o tým od komiksové společnosti DC, který je složen z poněkud svérázných postav, jako je Zatanna, Swamp Thing nebo John Constantine.

Tenhle projekt už Toro připravuje docela dlouho, ale zatím se Warner Bros. příliš nemělo k tomu, aby ho odkleplo. To by se ale mohl změnit, pokud se jim bude líbit scénář, který aktuálně dostalo studio do rukou. Byl totiž dokončen. Tak doufejme, že hlavounům z Warner Bros. přijde příběh dost přitažlivý, aby schválili jeho produkci.

Chtěli byste vidět Justice League Dark? Láká vás více než klasická Justice League?

3 komentářů:

  1. "A zjistíme, co se stalo s technologií Jaegerů v době, kdy už Kaiju nejsou hrozbou. Je to docela velký skok." Jasně, když Jaegři bylo potřeba, tak je házeli do šrotu. Ale jakmile nebezpečí pominulo, okamžitě rozjeli novej vývoj. Namísto obnovy civilizace... :P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemá cenu obnovovat civilizaci, když se neví, kdo jí bude vládnout, ty LOGIKU.

      Vymazat
    2. celej Pacific Rim nemá logiku ...

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.