pátek 14. listopadu 2014

Bond: Záporáka si v dalším dobrodružství agenta 007 zahraje držitel dvou Oscarů Christopher Waltz

Oblíbený herec zatopí Bondovi, Jamesu Bondovi.

Už nějakou dobu víme, že zloducha v chystané dvacáté čtvrté bondovce si zahraje Dave Bautista (Strážci Galaxie). Ale bylo řečeno, že nepůjde o ústředního Bondova protivníka, ale jeho pravou ruku. Nyní bylo oznámeno, že hlavního rivala agenta Jejího Veličenstva si zahraje Christopher Waltz.

Ten je držitelem dvou Oscarů za své výkony ve filmech Quentina Tarantina (Hanební pancharti a Nespoutaný Django) a aktuálně patří k velmi žádaným hercům. Není divu, jeho talent je nesporný. A nemáme pochyb o tom, že i v Bondovi předvede nezapomenutelný výkon.

SOUVISEJÍCÍ: TOP 12: LEGENDÁRNÍ BONDOVŠTÍ ZÁPORÁCI - DVANÁCT ZLODUCHŮ, KTEŘÍ ZATOPILI AGENTOVI 007

Zatím nepojmenovaná bondovka (doufejme, že bude mít pochopitelnější název než je Quantum of Solace) má naplánovanou premiéru na 6. listopadu 2016. Režie se opět ujme Sam Mendes.

Ani se nebudeme ptát, jestli máte radost. Odpověď je jasná, určitě ano, že?

5 komentářů:

  1. No to si pište že mám radost :) Waltz ukázal že umí jak dobráky (Django) tak i záporáky (Hanební Parchanti)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší volba.. To bude masakr Bondovka.. Mohl by hrát nějakého vyšinutého němce, to by mu šlo :D

    OdpovědětVymazat
  3. Plně souhlasím v Djangovi a Hanební Parchanti byl vynikající. To bude zloduch rovný Bondovi

    OdpovědětVymazat
  4. Budu fandit jemu a ne Bondovi :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tady ta zprava me opravdu neskutecne potesila.Volba zaporaka nemohla dopadnout lepe,vynikajici volba.V Hanebnych Panchartech a v Djangovy,zvladl sve role na vybornou a myslim ze v nejnovejsim Bondovy tomu nebude jinak,uz ted se tesim.Co uz me ale netesi je to ze noveho Bonda bude rezirovat opet Sam Mendes.Jeho posledni Bondovku Skyfall zachranoval skvelym vykonem Javier Bardem,nebyt jeho,tak fakt nevim.Proto Skyfall povazuju zatim za nejslabsi dil s Danielem Craigem.Myslim ze proto bude mit z dalsi Bondovkou co napravovat,aby to nedopadlo,tak jako posledne

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.