středa 22. října 2014

Warner Bros. chystá nové seriály Mortal Kombat, Critters nebo Justice League

Dostanou se k divákům skrze digitální distribuci.


Pobočka Warner Bros., která se zaměřuje na tvorbu určenou pro digitální distribuci, dostala nové jméno a to Blue Ribbon Content. Ale to není jediná novinka, která se společnosti týká. Rovnou byla oznámena spousta nových seriálů, které pod její hlavičkou vzniknou.

Ginger Snap: Bude sledovat osudy skupiny dívek, které se nebudou bát podrazů, manipulace a dalších roztomilých věcí, aby pro sebe získaly, co největší vliv.

Ouroboros: Hororový seriál, ve kterém dva policisté budou vyšetřovat řadu podivných událostí, které se odehrají v nočním Wisconsinu. Duchovním otcem projektu se stane Akiva Goldsman, který je výkonným producentem série Paranormal Activity.

RejecTED: Satiricky laděná série o proslovech, které zatím svět neměl možnost slyšet.

Golden Revenge: Roztomilá kočka a pejsek se měli dobře, jejich majitel jim poskytl pěknou domácnost. Jenže, pak se objevila jeho nová žena a došlo na klasické "buď zvířata nebo já". A tak je jejich páníček odvezl hluboko do lesa, kde je nechal. A oni se teď musejí vrátit a pomstít se.

Play It Again, Dick: Seriál, za kterým bude stát duchovní otec Veronicy Mars Rob Thomas, se zaměří na herce Ryana Hansena, jehož kolegové mu pomáhají s tím, aby se připravil na roli ve spin-offu ke zmíněnému seriálu, který ponese název Dick Casablancas.

Static Shock: Adaptace komiksu od DC o superhrdinovi jménem Virgil Ovid Hawkins, který si ale říká Static. Ten dokáže ovládat elektřinu.

Justice League: Gods and Monsters Chronicles: Animovaná minisérie, která bude vycházet z filmu Justice League: Gods & Monsters. Ten bude mít premiéru v roce 2015.

Critters: Nové příběhy nenažraných mimozemských "ježků", kteří byli záporáky v oblíbené hororově-komediální sérii od New Line Cinema.

Série na motivy her Mortal Kombat: Po úspěchu digitálně distribuovaného projektu Mortal Kombat: Legacy vznikne další nová série, která se zaměří jak na známé postavy, tak na novou generaci bojovníků.

Který seriál vás zaujal nejvíce?

1 komentářů:

  1. Ouroboros tohle by nemuselo nyt spatné, mortal kombat i když podle toho jakým smerem se vydají ten static Shock a Critters byt filmy byly vskutku nechutné:)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.