středa 1. října 2014

TV novinky: Community bez Shirley, Křižovatka smrti a klasika Toma Hankse Velký se dočkají televizní verze

Jedna špatná zpráva a dvě, u kterých si ještě nejsme jisti, zda nám dělají radost nebo ne.


Seriál Community/Zpátky do školy (recenze) je skvělou zábavou, ale nemá to lehké. Sledovanost není příliš vysoká a několikrát mu hrozilo zrušení. Nakonec se dočká i šesté řady, kterou zajistí streamovací společnost Yahoo! Screen. Ale bohužel, projekt přijde o dalšího představitele hlavní role.

SOUVISEJÍCÍ: KDYŽ KVALITA NESTAČÍ: POVEDENÉ SERIÁLY S NÍZKOU SLEDOVANOSTÍ

Po odchodu Chevyho Chase a rozhodnutí Donalda Glovera, vzdát se hlavní role a objevovat se v seriálu jen sporadicky, přijde ústřední grupa o dalšího člena. Tou je Shirley, kterou zvárňuje Yvette Nicole Brown. Jde o její rozhodnutí, které bohužel pramení z toho, že její otec je nemocný a vyžaduje péči. Yvette je sice moc líto, že se nebude moci zúčastnit natáčení, protože jí bude chybět její "seriálová rodina", ale pochopitelně dala přednost té pravé. Kromě toho zmínila, že srdcem seriálu není žádný jednotlivý charakter, ale Greendale.

Seriál přijde i o jednu vedlejší postavu a to profesora Buzze Hickleyho (Jonathan Banks), který natáčí spin-off k Perníkovému tátovi Better Call Saul. Ovšem, do Greendale zamíří dvě nové postavy a to konzultantka, která má pomoci vylepšit komunitní školu a prodejce v důchodu, který chce zkusit něco nového a tak se přihlásí na Greendale.

Je to škoda, že z původní grupy zbyli jen čtyři členové, ale nedá se nic dělat. Hlavní je, že se seriál vrátí.

Křižovatka smrti na obrazovkách

Všechny tři filmové Křižovatky smrti finančně uspěly, ale čtvrtý díl se zatím nezdá být otázkou blízké budoucnosti. Ovšem, náplastí pro fandy dvou nesourodných policistů může být seriálová podoba, která se začala připravovat.

Seriál vznikne pod hlavičkou Warner Bros. a postarají se o něj Bill Lawrence a Blake McCormick, kteří mají na kontě například zábavný seriál Město žen. Podle všeho ale televizní verze nebude rozšiřovat příběh filmů, převypráví ho.

Zatím není jasné, kdy se seriál na obrazovkách objeví.

Televizní verze se dočká i Velký

Určitě si pamatujete nesmírně milou komedii s Tomem Hanksem Velký z roku 1988. Právě ona se stala námětem dalšího seriálu, o který se postará společnost 20th Century Fox. Scénář zajistí dvojice Mike Royce a Kevin Biegel, kteří stojí za nedávno zrušenou, ale povedenou seriálovou podívanou Enlisted (recenze).

Projekt se bude věnovat tomu "jaké to je být dospělým a jaké to je být dítětem a jak jsou tyto dvě věci ve dnešní době více matoucí, než kdykoliv předtím".

Co to přesně znamená, to těžko říct.

Mrzí vás, že neuvidíme Shirley? A na kterou seriálovou novinku podle filmu se těšíte? Na obě, jednu z nich nebo ne žádnou?

0 komentářů:

Okomentovat

Děkujeme za Váš názor.