úterý 7. října 2014

TOP 8: Osm herců, kteří dělají ostatním z natáčení peklo

Každý z nás asi ve svém životě narazil na kolegu/šéfa, se kterým nebyla zrovna snová spolupráce. A něco podobného se děje i na place. Sice se většinou všichni herci a členové štábu tváří, že jsou jedna velká milující rodina, ale ono to zase tak růžové není. Minimálně v případě těchto herců.

8. Julia Roberts

Sice působí jako milá holka od vedle, která dokáže člověka odzbrojit svým neodolatelným úsměvem, ale pravda je někde jinde. Minimálně spolupracovníci z natáčení filmu Hook (1991) na Julii nevzpomínají zrovna s láskou. Herečka v dané době prý trošku experimentovala s drogami a také se rozešla s Kieferem Sutherlandem a to vedlo k tomu, že Julia nebyla zrovna emocionálně vyrovnaná. A tak se hádala s režisérem Stevenem Spielbergem a čas od času se prostě zhroutila. Není divu, že jí kolegové dali přezdívku Tinkerhell (v Hookovi ztvárnila vílu jménem Tinkerbell).

7. Steven Seagal

Vůbec dobrou pověst nemá akční hvězda béčkových a céčkových filmů Steven Seagal. Kolegové mluví o tom, že s nimi a s dalšími členy štábu jedná jako s hadrem a dokonce se nevyhýbá ani občasnému fyzickému násilí. To tvrdí například John Leguizamo, který si s ním zahrál v Boeing 747 v ohrožení (1998). Seagal prý přišel na natáčení s tím, že on je ve vedení a co řekne, to prostě platí. Leguizamo z toho moc nadšený nebyl, za což si vysloužil ránu loktem. Stevene, šikanovat kolegy? Fuj, to se nedělá.

6. Jennifer Lopez

JLo má pověst "divy", která má nos tak nahoru, že má na jeho špičce omítku ze stropu. A ukázalo se to i během natáčení Jak porodit a nezbláznit se (2012). V dané době procházela rozvodem se zpěvákem Marcem Anthonym a paparazzi ji dost obtěžovali. Vyústilo to ovšem v tom, že na natáčení odmítla mluvit s kýmkoliv. Nejen s novináři, ale i s kolegy. Kdo ji oslovil, měl smůlu, odpovědi se nedočkal. Komunikace probíhala pouze přes jejího osobností asistenta.

5. Lindsay Lohan

Není asi žádným překvapením, že hvězdička Lindsay Lohan, která se proslavila spíše tím, jak se chová, než svou prací, je někým, kdo se na place nechová zrovna profesionálně. O tom ví své ti, kdo pracují na seriálu Anger Management. Tam se prý herečka jen tak rozhodla, že půjde na koncert svého přítele, i když se mělo natáčet, zdržovala ostatní a vše se jí muselo přizpůsobovat. Ovšem, co si budeme povídat, tvůrci seriálu jsou asi na podobné chování zvyklí, vždyť je v hlavní roli známý problémář Charlie Sheen.

4. Gene Hackman

Gene je sice herec par excellence, ale jeho chování zase tak oslňující není. To ví kolegové z natáčení Takové zvláštní rodinky (2001). Herci se vyjádřili v tom smyslu, že se ho báli a není divu, Hackman neměl problém s tím zařvat na režiséra Wese Andersona, že si má natáhnout kalhoty a být chlapem, což by ještě šlo, ale když označil scenáristu Noaha Baumbacha jako k*ndu, to už je trošku za hranou. Není tak překvapením, že se nikdo ze štábu ani kolegů s Hackmanem od natáčení nesetkal. Ovšem, kdykoliv se tvůrci a herci sešli, přišla na něj řeč.

3. William Shatner

Představitel kapitána Kirka má velmi špatnou pověst. Je u něj běžné, že sice nejdříve kývne, ale pak se rozmyslí a jen tak se sbalí a odejde. Podle kolegů se to stává jako na natáčení filmů, seriálů, tak na různých srazech fanoušků. A rozhodně pěkné od něj nebylo to, když během natáčení dokumentu Beam Me Up Scotty ... One Last Time (natočeného na počest zesnulého herce Jamese Doohana, který se potýkal s Alzheimerem a v roce 2005 zemřel) prohlásil, že to dělat nechtěl a že se nechce zabývat těmi alzheimerovskými sr*čkami. No pěkné, pěkné, úcta ke kolegům mu asi není moc blízka.

2. Christian Bale

Pracovat s Christianem je asi docela o nervy. Může se totiž stát, že mu "rupne" a schytáte takovou kanonádu vulgárních výrazů, že se budete červenat až za ušima. Stejně jako kameraman Shane Hurlbut na natáčení Terminator Salvation (2009). Kameraman prý přerušil akční scénu, což asi naštve, ale reakce herce nebyla úplně adekvátní a není tak divu, že se z jeho výstupu stal hit internetu.


1. Bruce Willis

Bruce Willis je oním typem celebrity, která není příliš ochotná, pokud jde o novináře. To se dá pochopit, ti umějí být někdy dost otravní. Ale není zrovna milý, ani pokud jde o spolupracovníky na natáčení. Rozhodně nadšený z něj nebyl režisér Kevin Smith, který s ním pracoval na akční komedii Poldové (2009). Bruce se prý choval tak hrozně a nepříjemně, že se pánové neobjevili ani na společné fotografii k filmu a Smith nakonec prohlásil toto: "Chtěl bych poděkovat všem, kteří pracovali na filmu. Až na Bruce Willise, který je zasr*nej č*rák".

Zvládli byste, kdyby se k vám někdo choval jako zmíněné celebrity?

8 komentářů:

  1. Parádní článek!

    OdpovědětVymazat
  2. Willise miluju a abych řekla pravdu, tak sice tyto věci si přečtu a chápu, že dělat s něma je děs, ale já jsem divák a fanynka, takže pro mě je klíčové, jak to vypadá ve filmu. A spíš je pro mě třeba důležité, jak se chovají k fanouškům, tak o Wildovi a fanoušcích jsem nic špatného nečetla, tak z této pozice je to pro mě v pohodě.
    Chápu ale, že dělat s pruďasem je hrůza. Akorát - jakto že teda, když jsou takoví otravové, že mají další a další role? :-)

    Katynka

    OdpovědětVymazat
  3. Premyslim, jak moc je tenhle clanek fer k tem, u kterych se problemy objevily jen u jednoho filmu pred x lety a od te doby se o nich nikdo takhle nezminuje...

    OdpovědětVymazat
  4. Co treba takovej Russell Crowe?? To taky neni na nataceni zadnej beranek :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Článok je zaujímavý, ale na koniec by sa mohla pridať "čestná" posmrtná zmienka o Klausovi Kinskom - ten vedel "spríjemniť" takmer každé svoje natáčanie po celý život.

    OdpovědětVymazat
  6. Ne. Oni berou ze stejného zdroje jako my. Snad si nemyslíte, že články na JPM jsou originální? To je jedna velká kopírka (nic proti, já tam taky chodím a často)

    OdpovědětVymazat
  7. A jinak zajímavá by byla česká verze:-) Je pár jmen, která jsou slavná, ale je o nich známo, že jsou to prudiči, se kterými je těžké pořízení.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.