čtvrtek 9. října 2014

Terminator: Genisys: Herec Jai Courtney poskytl pár informací k chystané sci-fi podívané

Sympaťák Jai Courtney se vyjádřil k chystanému začátku nové "terminátoří" trilogie.

Terminator: Genisys by se měl do kin dostat už v příštím roce, konkrétně 9.7., ale zatím se toho o projektu zase tolik neví. Tedy, kromě obsazení, z něhož už nějaká jména známe (kromě Jaie, je to například Matt Smith a pochopitelně Arnold Schwarzenegger).

O samotném příběhu se zrovna přehršel informací neobjevilo, ale nedočkavým fandům něco naznačil Jai, který ve filmu ztvární Kylea Reese:

"Co můžu prozradit, je, že se začne na místě, které je divákům známé z původních filmů, ale pak se okolnosti změní. A to ovlivní vývoj událostí od této chvíle. Není to nezbytně pokračování nebo reboot. Vlastně nevím, jak to správně nazvat. Neděláme remake jednoho z předchozích Terminátorů. A ani to nezbytně nemusí začínat přesně tam, kde předchozí filmy skončily."

Padl dotaz také na přístupnost:

"Byl bych rád, kdyby to mělo přístupnost R, ale nemyslím si, že tomu tak bude. Myslím si, že s ohledem na současnou situaci, to bude spíše PG-13. Nezazní tam žádná slova začínající na f (f*ck, poznámka redakce). Ale bude tam poctivá dávka filmové brutality."

Nakonec ještě dodal pár slov k pokračováním a účasti Arnolda:

"Těžko si představit Terminátora bez Arnolda. Myslím si, že začneme s natáčením v roce 2016 a vzniknou oba najednou."

Jai nás tedy pěkně zmátl, nebude to zřejmě sequel, ale ani reboot. Začne to na místě, které známe z původních filmů, ale nemusí to nezbytně navazovat tam, kde předchozí filmy skončily...  Nakonec si nejsem jistí, zda nevíme ještě méně, než předtím.

Těšíte se na nové Terminátory?

3 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. No vidíš.
    Kdyby jsi komentoval správně anonymně, tak tam ty své blbé keci můžeš bez mazání nechat jako my.

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím si, že to bude vlastně přímo navazovat, ale dojde k novému návratu v čase, který úplně změní kontinuum předchozích dílů, jakýsi Terminator : Budoucí minulost...

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.