úterý 28. října 2014

MARVEL odhaluje chystané komiksovky! Avengery čeká Infinity War!


Co všechno můžeme od Marvelu čekat?

DC Comics své filmové plány již odhalilo. Nyní přišla řada na Marvel, který nám odtajnil svou třetí filmovou fázi. Které filmy a hrdinové se v ní objeví?

Kapitán Amerika 3

Druhý díl Kapitána Ameriky všechny překvapil, když přinesl skvěle zrežírovanou a chytře napsanou podívanou, jež ledacos v Marvel universe změnila. Proto se na třetí díl neohroženého hrdiny upnula veliká pozornost. Zejména v posledních dnech, kdy vyplynulo, že ve filmu bude účinkovat i Robert Downey Jr. a že by to mohlo vést k oblíbené dějové linii Civil War. Podtitulem trojky by však neměl být název této linie, nýbrž Serpent Society. Nebo tak se nás aspoň snažil Feige zmást. Film se skutečně pyšní podtitulem Civil War a potvrzení zápletky přišlo v podobě Chrise Evanse a Roberta Downey Jr., kteří přišli na stage a postavili se proti sobě s pozvednutými pěstmi. To naznačuje jejich souboj.  Do kin se dostane 6. května 2016. Součástí souboje mezi železňákem a Capem bude Black Panther. Ten si bude muset vybrat stranu.

Doctor Strange

Ačkoli už víme, že hlavní role se v této marvelovce ujme Benedict Cumberbatch, Feige ho oficiálně nepředstavil. Namísto toho uvedl, že tento snímek má posunout vizuál marvelovských filmů zase o kousek dál. Prý uvidíme něco, co jsme ještě neviděli. No, jen aby to za to stálo i po příběhové stránce. Vzpomeňme třeba na Avatara. Doctor Strange bude na plátnech kin řádit 4. listopadu 2016.

Guardians of the Galaxy 2

Letní hit Strážci galaxie se vrátí 5. května 2017. Došla tedy změna v datu vydání. Režie se opět ujme James Gunn.

Thor: Ragnarok

Podtitul třetího Thora prozrazuje spoustu věcí. Například to, že se Thorův svět od základů změní. Ve filmu je potvrzen i Tom Hiddleston jako Loki. Ten se společně se svým bratrem Thorem objeví 28. července 2017.

Black Panther

Novou postavou uvedenou do marvelovského filmového universa bude Black Panther. Film sice vyjede až 3. listopadu 2017, už teď si pro to ale Marvel připravuje půdu. Řeč je o účasti Andyho Serkise ve dvojce Avengerů. Serkis by měl podle všeho ztvárnit roli záporáka z Black Panthera Klawa. Titulního hrdiny se ujme Chadwick Boseman.


Captain Marvel

U DC Comics je hlavní ženskou superhrdinkou Wonder Woman. U Marvelu jí bude Captain Marvel. Film uvidíme od 6. července 2018.

Inhumans

Po úspěchu Strážců galaxie se Marvel rozhodl odklepnout další dobrodružství ze vzdálené galaxie. Inhumans přijde 2. listopadu 2018.

Avengers 3

Třetí díl Avengerů bude veliký! A to už hlavně proto, že bude rozdělen do dvou dílů s podtituly Infinity War I (4. května 2018) a Infinity War II (3. května 2019). Zde tedy dojde k uzavření zápletky s obávaným záporákem Thanosem. Navíc už víme, že tým Avengerů bude z jisté části obměněn.

Na který marvelovský film ze třetí fáze se těšíte víc?

4 komentářů:

  1. No asi na Ragnarok, pretože Ragnarok :) už len Beta Ray chýba a potom asi Avengers 3 a samozrejme Cpt. Amerika, s Marvelom sa dalo počítať už po Strážcoch Galaxie

    OdpovědětVymazat
  2. tak nejvic se těšim na thora a capa jejich ukonceni. Věřím že Kapitána nechají umřít a nahradí ho buď Winter soldierem nebo falconem. A thor se buď obětuje pro asgaard nebo pujde do hibernace a nahradí ho jinou tváři. + na psychivky vydeptaneho uchlastaneho Iron man bude to mazec jestli to tak planuji

    OdpovědětVymazat
  3. Nemáte náhodou na mysli Ms. Marvel? Máte tam Captaina Marvela a mluvíte o ženské hrdince...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta postava má víc jmen. Marvel sáhl po tomhle označení, takhle to oficiálně prezentovali.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.