úterý 28. října 2014

Avengers: Potvrzeno, po Avengers: Age of Ultron se výrazně změní tým hlavních hrdinů

Potvrdil to Kevin Feige, prezident Marvel Studios.


Jednou už jsme psali o tom, že existuje reálná možnost obměny týmu Avengers po Avengers: Age of Ultron (celý článek). Dosud to ale byly spíše dohady, než oficiálně potvrzená možnost. Jenže teď se ozval Kevin Feige:

"Je to jako v tištěné předloze, kdy se každý hrdina vydá na vlastní dobrodružství a čas od času se dá tým dohromady pro dvanáctidílnou megaudálost. Poté se zase vrátí do svých vlastních komiksů, s tím, že je daná událost poznamenala. Představuji si, že k tomu samému dojde i po konci tohoto filmu, protože tým Avengerů se ve finále filmu pozmění."

V Avengers: Age of Ultron se představí sourozenci Scarlet Witch a Quicksilver a android Vision. S těmi zřejmě můžeme počítat i pro Avengers 3. Také už bylo stanoveno, že Iron Man zůstane v čele týmu i ve trojce. Kdo ale bude tvořit zbytek grupy, to je zatím záhadou.

Možností je několik, v komiksové předloze se samozřejmě složení Avengers měnilo jako na běžícím páse. Ale dá se předpokládat, že Marvel ve třetím dílu Avengers nepředstaví jen postavy, které jsme zatím neměli možnost vidět na plátně. V době premiéry už za sebou budeme mít filmy Ant-Man (2015) a Doctor Strange (2016). Obě postavy byly členy Avengers, Ant-Man dokonce zakládajícím. Plus je tu (zatím nepotvrzená) možnost, že se v Ant-Manovi objeví Wasp, která také pomohla Avengers odstartovat.

My hádáme, že ve třetích Avengers budou tým tvořit již představení hrdinové (Ant-Man, Wasp, Doctor Strange, Scarlet Witch, Quicksilver, Vision a Iron Man) a jeden či dva nováčci, kteří budou mít ještě před účastí v Avengers 3 nějaké cameo v jiném filmu od Marvelu.

Mrzí vás, že neuvidíme staré známé? A jak byste si představovali nový tým?

9 komentářů:

  1. když se objevi noví hrdinové tak to beru ale měnit herce už zajetých postav na "levnější" to byl humus nenažraný

    OdpovědětVymazat
  2. Bucky ako novy Cap po smrti Steva? uz by to chcelo aby niekto z hlavnych zomrel.

    OdpovědětVymazat
  3. Možná jsem rejpal, ale Vision opravdu není Kyborg. To, že je syntezoid vem čert, ale kyborg (napůl člověk, napůl robot) fakt ne.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravda, je to android, respektive jediný známý synthezoid.

      Vymazat
  4. Poukázal jsem na to, že v mých očí není článek zrovna moc kvalitní a najednou je můj příspěvek smazán. Končil jsem větou, že jinak si vaší práce vážím, ale to už teď tedy opravdu neplatí. Nejen, že vaše články jsou občas svojí strukturou na úrovni blogísků třináctiletých holčiček, ale teď už i vaše chování.. smutné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, hned si připadám mladší, i když ne jako třináctiletá dívka. Důvodem smazání komentáře byl fakt, že jsem text upravil na základě uvedených upozornění, takže komentář odkazoval na aspekty, které byly většinou odstraněny. Nebyl smazán proto, že by mi vadil jeho obsah. Takže, abych se dostal na úroveň třináctileté holčičky: "Klídek, kámo" :D.

      Vymazat
  5. Ok. V tom případě no problem, ale mohl jste mě na to upozornit hned na poprvé a ne opakovaně mazat mé příspěvky.. každopádně no hard feelings :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím, možná si to zapíši do deníčku svou chlupatou růžovou propiskou: "Anonymní byl na mě zlý v diskuse, mociky ho nesnáším :D :D." Třináctileté dívky jsou dost citlivé, víme? :D.

      Vymazat
  6. napisete neco o tomhle? (Phase3 reveal) https://twitter.com/kreshjun/status/527166404848410624/photo/1

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.