pátek 19. září 2014

Supergirl: Sestřenka Supermana míří na televizní obrazovky

Televizní stanice CBS objednala seriál na motivy komiksu Supergirl.


Co DC ztrácí na Marvel v kině, to hodlá dohnat na televizních obrazovkách. Brzy začne očekávaný Gotham, objeví se i Flash, Constantine a dočkáme se třetí řady Arrowa a v přípravách je několik dalších projektů, které nesou nálepku "ze stáje DC" (více informací tady) a nekončíme.

Tentokrát na scénu vstupuje stanice CBS, která se rozhodla dát šanci Kaře Zor-El, což je sestřenice Supermana. Ta je známá hlavně jako Supergirl, ale se svou kariérou superhrdinky začala až ve věku 24 let, předtím své schopnosti skrývala.

Projekt dostala na starosti společnost Berlanti Productions, která stojí za Arrowem i Flashem na konkurenční stanici The CW a scénář zajistí Greg Berlanti a Ali Adler. Ta spolupracovala například na Chuckovi.

Zatím nebylo stanoveno, kdy přesně seriál uvidíme, ale doufejme, že brzy, ženských superhrdinech je na obrazovkách pořád zoufale málo (nemluvě o kině, kde obvykle hrají druhé housle).

Nejsme si sice jistí, zda je Kara tou, kterou bychom zvolili jako ústřední postavu pro seriál, jako první, ale určitě nejsme zklamáni.

Co vy? Kterou ženskou postavu z komiksů byste rádi viděli na obrazovkách/stříbrném plátně?

7 komentářů:

  1. To je kto na fotke ? Amy Smart ? (trocha stara na tu rolu ale nedbal by som) asi je to len ilustracne foto aj tak :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud se nepletu, tak je to kresba, která neznázorňuje žádnou konkrétní herečku, prostě to, jak si autor představuje Karu :)).

      Vymazat
    2. Ne, je to Amy Smart

      Vymazat
    3. No, to teda neni Amy Smart.

      Vymazat
    4. Je jí podobná, ale není to Amy Smart.

      Vymazat
  2. Já chci She-hulk! :D
    Idealně ji predstavit v novem Hulk movie a hned potom vlastní seroš + učast v Defenders 2 :)

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.