úterý 23. září 2014

Deadpool: Špatná zpráva, film se možná dočká přístupnosti PG-13

Před pár dny jsme juchali blahem, bylo stanoveno datum premiéry filmu Deadpool, ale teď se objevila zpráva, která nám zkazila radost.


Konečně jsme se dočkali toho, že se Deadpool objeví ve vlastním filmu. Bylo to potvrzeno nedávno s tím, že premiéra je naplánována na únor 2016. Radovali jsme se, protože jen málokdo asi nemá v lásce sprostého a cynického antihrdinu, který se ohání katanami a má trefnou hlášku pro každou situaci.

A před nějakou dobou se mluvilo i o tom, že by měl mít projekt přístupnost R (do sedmnácti let v doprovodu dospělé osoby), což by dovolilo tvůrcům nechat Deadpoola mluvit jako kanál a cupovat nepřátele na kusy.

Naneštěstí se objevila zpráva (tu ale zatím 20th Century Fox nekomentovalo), která tvrdí, že režisér Tim Miller přišel na to, jak nabídnout film s přístupností PG-13, aniž by ztratil svou "duši".

Jasně, jasně, to už jsme slyšeli mnohokrát a víme, jak to dopadá. Na jedné straně se dá pochopit, že se Fox obává přístupnosti R, většina komiksových adaptací, které se jí pyšní, finančně zrovna neuspěla, na té druhé je nutno poznamenat, že PG-13 automaticky nezaručí úspěch. Stačí připomenout Expendables 3 (recenze), kteří mají jako první ze série přístupnost PG-13, ale kvalitativně, ani finančně to projektu zrovna neprospělo.

Pořád je tu naděje, že to dopadne dobře, ale upřímně, pokud se ukáže být pravdou, že bude mít Deadpool nižší přístupnost, tak náš zájem o něj o dost klesne. Co vy? Myslíte, že Deadpool se povede bez ohledu na to, jak mladí diváci na něj budou vpuštěni?

3 komentářů:

  1. No, no, no, no, no, no, no, no, NOOOOOO!!! GOD PLEASE NO! NOOOO!

    OdpovědětVymazat
  2. PG-13 je napiču. Nedávno jsem si pustil Ramba 4 a hned po něm Expendables 3. A myslel jsem, že si u Expendables nudou uhryžu nehty až po rameno. Ty explodující hlavy, rozstřikující se chlístance krve, vytrhané ohryzky z krku, vypadávající vnitřnosti z rozseklých břich, to všechno prostě k tvrdě akčnímu žánru patří.

    Není potřeba to hnát do úplně zbytečného samoúčelného hnusu. Ale Expendables 3 jsou fakt jako kdyby je natočili pro mateřskou školku. Víc krve bylo snad i v Šípkové Růžence.

    Takže já doufám, že Deadpool nebude mít PG-13 a pokud ano, tak že osud tvůrce vytrestá, stejně jako vytrestal tvůrce Expendables 3 (tím únikem hotového filmu na net a tudíž notným snížením příjmů z kin).

    OdpovědětVymazat
  3. Věřim v teoretickou možnost dobrého PG13 deadpool filmu...ale ne z rukou těch zazobaných hollywoodských prasat která by pro vidinu vyššího zisku udělala i porno v PG-13! ..chudák 50shade
    Hanba,a snad dp využije své jediné možné "fuck" k tomu aby poslal produkci do prdele

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.