středa 10. září 2014

Avengers 3: Můžeme se těšit na Draxe ze Strážců Galaxie?

Šušká se, že nekompromisní bijec z hitovky Strážci Galaxie (recenze) bude mít ve třetím dílu Avengers výraznou roli.


Ze Strážců Galaxie se vyklubal nejúspěšnější film léta v amerických kinech (a ani jeho celosvětové tržby nejsou vůbec špatné, blíží se k hranici 600 milionů dolarů) a tak by nebylo zase takovým překvapením, že by chtěl Marvel postavy z filmu více zakomponovat do svých dalších projektů.

SOUVISEJÍCÍ: TOP 5: NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ FILMY LÉTA - KTERÉ BLOCKBUSTERY SI PŘIŠLY NA NEJVĚTŠÍ SUMY?

V současné chvíli se začalo mluvit o tom, že postava zabijáka Draxe (Dave Bautista) by mohla být k vidění ve třetím dílu Avengers a to ne v cameo roli, ale měla by mít poměrně velký prostor. Podle některých zdrojů Bautista aktuálně poupravil svou dohodu s Marvelem, takže se nejen objeví ve Strážcích Galaxie 2 (2017), ale také bude mít větší než malý part v Avengers 3, kteří by měli uzavřít třetí marvelovskou filmovou fázi.

A bylo by to záhodno, protože na rozdíl od jiných marvelovských filmů, Strážci Galaxie nebyli zrovna silně provázáni se zbývajícími projekty. Nejsilnějším pojítkem byla postava Thanose (Josh Brolin), která sehrála důležitou roli v prvních Avengers.

Právě záporák Thanos by měl být tím, kdo se postaví proti Avengers v jejich třetím filmovém dobrodružství a tak by účast Draxe (ale i ostatních členů týmu Strážců Galaxie) byla logická. Bylo by to fajn, kdyby se obě grupy setkaly v jednom filmu. Ale zatím se musíme spokojit s tím, že se dočkáme jen Draxe. I když to také není ještě úplně jisté, Marvel se zatím nevyjádřil.

Chtěli byste ho v Avengers 3 vidět?

3 komentářů:

  1. Spoiler!!!

    Pokiaľ viem tak len Drax zabil Thanosa takže tento krok je logický.

    OdpovědětVymazat
  2. "krome" Thanose :D a ze tam je konecne vysvetlenej princis Infinity stones, ktery byli zatim prolozeny celym MCU ... myslim ze az vyjdou dalsi filmy, tak to spojeni bude davat vetsi smysl a bude podstatnejsi.. rozhodne bych nerekl, ze by s ostatnima filmama byli spojeni nejak mene

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To možná vysvětlen byl, ale v ostatních filmech se Infinity Gems zase tak extra neřešily (V prvním Thorovi byla na chvíli k vidění Infinity Gauntlet, Tesseract byl měl být jedním z Gemů a Aether také). Ale to prohlásil Kevin Feige až v interview, ve filmech to stanoveno nebylo. Takže pro lidi, kteří netráví 18 hodin denně čtením komiksů je holt nejsilnějším pojítkem Thanos.

      Vymazat

Děkujeme za Váš názor.