středa 10. září 2014

Krotitelé duchů 3: Bill Murray je rozhodně pro, aby vznikla trojka s ženskými hrdinkami

Když bylo oznámeno, že třetí díl Krotitelů duchů zřejmě bude sledovat osudy kompletně ženského týmu, někteří z toho nebyli nadšení. Mužské EGO holt takový nápad překousne těžko, ale my filmu zatím dáváme šanci. Naděje, že to dopadne dobře, tu pořád je a myslí si to i jeden z představitelů původních krotitelů duchů Bill Murray.

Tvůrcům se musí nechat, že mají odvahu. Bylo jasné, že spousta lidí bude peskovat, pokud by měl v hlavních rolích figurovat pouze ženský ansámbl. Ale na druhou stranu, v případě druhého dílu zase dost diváků prskalo, že je až příliš podobný jedničce, takže my jsme rádi, že měli filmaři koule na to, udělat něco jiného.

SOUVISEJÍCÍ: HVĚZDY NAŠEHO MLÁDÍ: CO DĚLAJÍ A JAK VYPADAJÍ HERCI ZE ZÁBAVNÉ KOMEDIE, KTERÁ MĚLA PREMIÉRU PŘED 30 LETY

V Torontu byl na to, co si o nápadu myslí, tázán i Bill Murray a ten je myšlence nakloněn:

"Jsem pro, na takový film bych zašel a navíc určitě budou mít lepší uniformy."

Padla i otázka, koho by rád viděl v hlavních rolích:

"Melissa McCarthy by byla skvělá krotitelka duchů. A Kristen Wiig je opravdu zábavná, můj bože, ona je tak zábavná! Mám rád i Lindu Cardellini a to hodně. A Emma Stone je zábavná. Je tu několik zábavných děvčat."

Mimochodem, Melissa je docela pravděpodobná možnost, protože film dostal na starost Paul Feig, který s ní spolupracoval na Ženy sobě a Drsňačky a dá se předpokládat, že ji přizve znovu.

Ona sama o tom ale zatím nic neví:

"Mám dojem, že to chce někdo opravdu hodně natočit, ale zatím se mnou o tom nikdo nemluvil."

Produkce by měla odstartovat příští rok v New Yorku a scénář dostlali na starosti Lee Eisenberg a Gene Stupnitsky, kteří pracovali například na americké verzi Kanclu.

My nejsme proti, aby nová generace krotitelů byla ženského pohlaví. Jak jste na tom vy?

1 komentářů:

  1. Nejsem zvyklý odpískávat filmy jen podle obsazení. Třeba na Batmana v podání Afflecka se těším a věřím mu. Ale Krotitelé duchů bez Murraye? A v hlavní roli s jednou z nejprotivnějších a nejvlezlejších hereček v Hollywoodu? A se scénářem od někoho jiného než od Aykroyda? DĚKUJU NECHCI! Ať se to potom jmenuje jinak, než Ghostbusters 3 a po krátké době upadne v zapomnění.

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor.